Super! We gaan gelukkig versoepelen!

Algemeen
De ontzettend Alkmaarse kennisquiz.
De ontzettend Alkmaarse kennisquiz. (Foto: aangeleverd)

Bij de 8 October Vereeniging is het nieuws van 14 september over de aanstaande versoepelingen met heel veel blijdschap ontvangen. Dat geeft Alkmaarders lucht! Maar hoe blij we ook zijn, voor de aankomende viering van Alkmaar Ontzet verandert er helaas niets. De 8 October Vereeniging kan op zo’n korte termijn, over iets meer dan drie weken is het al 8 oktober, onmogelijk opschalen. Daar balen we net zo hard van als alle andere Alkmaarders.

Toch is er een enorm lichtpunt!

We zijn heel blij voor de horeca in Alkmaar! De avond van 7 oktober is namelijk altijd een topavond in de Alkmaarse binnenstad en we wensen alle horecaondernemers en Alkmaarders daarom een fantastische 7 oktoberavond!

Win een tafel in de Grote Kerk!

En op de avond van 8 oktober verwelkomen we iedereen graag tijdens de Alkmaarse Kennisquiz vanuit de Grote Kerk. Online te volgen als je heel brak bent of live als je één van de gelukkigen bent die een speeltafel in de kerk heeft gewonnen!

Hoe kun je winnen?

Meld je team van vier personen met een originele teamnaam aan via info@8october.nl. Onder de aanmeldingen verloten wij 5 arrangementen. Denk aan teams als de tuinmannen/vrouwen, het PCC team, een voetbalteam, studenten team, de bouwvakkers, de verpleegsters, etc etc

Het speciale 8 October arrangement bestaat uit een geheel verzorgde avond met hapjes en drankjes voor jouw team. Je bent vanaf 17.15 te gast in Grote Kerk, voor een zuurkool diner, de ontzetrede van de burgemeester en daarna doe je live mee met de kennisquiz in de Grote Kerk! Dus… weet je veel van Alkmaar en heb je een echte winnaarsmentaliteit? Doe dan mee met deze actie en maak kans op dit super speciale 8October-VIP-QUIZZ arrangement! Winnen = meemaken (zorg wel dat je vóór 8 oktober een geldige qr code of test voor toegang hebt geregeld).