Walking Footballers welkom bij Kolping Boys

Algemeen
Walking Football bij Kolping Boys.
Walking Football bij Kolping Boys. (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - De Walking Footballers zijn inmiddels weer gestart bij Kolping Boys. Iedere woensdagmiddag van 14.00 tot 16.00 trainen zij onder leiding van trainer Henk Spaan. Door blessures is het team op zoek naar uitbreiding. Belangstellenden kunnen vrijblijvend langskomen. Naast de sportieve activiteit staan gezelligheid en plezier centraal.

Walking Football is een onderdeel van De Derde Hel­ft, een initiatief van het ouderenfonds. Als eerste sportvereniging in Noord-Holland is voetbalvereniging Kolping Boys gestart met het project De Derde Helft. Kolping Boys opent hiermee de deuren van zijn clubhuis voor alle ouderen uit Oudorp (en de regio Alkmaar). Onder de naam De Derde Helft­ is het clubhuis van Kolping Boys de vaste ontmoetingsplek waar ouderen uit de buurt elkaar wekelijks kunnen ontmoeten; een kopje koffie/thee drinken, een praatje maken en samen (sportieve en sociale) activiteiten ondernemen. 

Sportcomplex Kolping Boys is te vinden aan de ‘De Nollen’, Beverdam 3 in Alkmaar. Meer informatie via Jan Beuckens, 06 24127412 of verenigingsmanager@kolpingboys.nl..