Het bestuur van de Vereeniging

Algemeen
Het bestuur van de Vereeniging.
Het bestuur van de Vereeniging. (Foto: Annette van Dijk-Leek)

ALKMAAR - Zie hier de dames en heren achter de Vereeniging! Op de foto oudgedienden én drie nieuwe gezichten. Wie zijn die nieuwe bestuursleden? 

Vanaf dit jaar staat de Muziek Commissie onder leiding van Annemarie Tel. Ze is een ‘gelukkige herintreder’ in Alkmaar en geen onbekende in de Alkmaarse muziekscene. Dit jaar maakt ze nog niet zo’n flitsende muzikale start met de muziekcommissie. Des te meer reden om zich nu al op 2022 te verheugen! Ook nieuw in het bestuur is Ronny Schuijt. Deze geboren Alkmaarder keerde na 40 jaar buiten de stadsgrenzen gewoond te hebben terug op het nest. Hij is de nieuwe penningmeester. Ook leidt hij de sponsorcommissie en zorgt dat het 8-10 Magazine straks weer in de ONTZETtas zit! 

Laatste nieuwe bestuurslid is Dolf Karssen. Hij is de komende tijd verantwoordelijk voor de Lampionnenoptocht en de peuter- en kleuteractiviteiten. Ook hij kan, net als Annemarie, niet zo shinen dit jaar. Daarom verwachten we volgend jaar een super programma van hem!  En naast deze nieuwe gezichten de zittende bestuursleden. Samen vormen ze een bijzonder leuke, gedreven en enthousiaste groep Alkmaarders die zich vrijwillig inzetten om jaarlijks de 8 October viering te organiseren. Dat was de afgelopen twee jaar wel improviseren: alles ging allemaal net even anders. Een alternatief programma bedenken voor een viering die traditioneel gezien voor misschien wel 80% uit een ‘buiten’ programma bestaat. Maar we denken dat het gelukt is. Het 8 October bestuur is dan ook enorm trots dat inmiddels ruim 4.700 Alkmaarders de Vereeniging door dik en dun steunen.