Sport-en cultuurclinics op Cruyff Court Daalmeer

Algemeen
Sport-en cultuurclinics op Cruyff Court Daalmeer.
Sport-en cultuurclinics op Cruyff Court Daalmeer. (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - Stichting Sport-Z start donderdag 28 oktober met culturele en sportieve activiteiten op het Cruyff Court in de Daalmeer. Deze dag en de daaropvolgende drie donderdagen in november verzorgen trainers clinics freerunning, dans en tekenen op en naast het Cruyff Court aan de Johanna Naberstraat. Iedereen van 6 tot 18 jaar kan hier van 16.00 tot 17.00 uur gratis aan meedoen. Aanmelden is niet nodig. 

Dankzij een unieke samenwerking van het Jeugdfonds Sport & Cultuur met de Johan Cruyff Foundation worden er nu ook culturele en creatieve activiteiten op de Cruyff Courts georganiseerd. Het project Cultuur@CruyffCourts legt de verbinding tussen sport en cultuur, zodat nóg meer kinderen zich kunnen uitleven op de Cruyff Courts. 

“Iedereen van 6 tot 18 jaar die interesse heeft om mee te doen aan de activiteiten die na de Herfstvakantie op het Cruyff Court van start gaan, vragen donderdag 28 oktober naar het veldje te komen. Ter plaatse kan je leuke clinics hopen we je de volgende week natuurlijk weer te zien,” aldus Jelle Zuijdam, sportcoördinator bij Sport-Z. 

Kijk voor meer informatie ook op www.sport-z.org/cultuurcruyffcourts.