Geestmerloo genomineerd voor Business Award

Algemeen
Op Geestmerloo zijn geen grafstenen. Wel water, natuur, jong bos en troosthartjes.
Op Geestmerloo zijn geen grafstenen. Wel water, natuur, jong bos en troosthartjes. (Foto: Natuurbegraafplaats Geestmerloo)

ALKMAAR - Natuurbegraafplaats Geestmerloo staat in de finale van de NHN Business Awards 2021. De begraafplaats is genomineerd in de categorie Maatschappelijk ondernemen. 

Andere genomineerden in deze categorie zijn Stichting Rataplan en De Oude Keuken in Castricum. Bij deze ondernemersverkiezing gaan de juryleden elk jaar op zoek naar inspirerende ondernemers in Noord-Holland boven het NoordZeekanaal. De jury zal alle twaalf genomineerden van de vier categorieën stuk voor stuk bezoeken. Er wordt tijdens de jurybezoeken beoordeeld op zes criteria: Groei en Ontwikkeling, Financiële Gezondheid, Medewerkersbeleid, Ondernemerschap, Regionale betrokkenheid en Innovatie. Op 25 november staat de finaleavond gepland in Cultuurkoepel in Heiloo. 

Locatiemanager Jacco de Kroon: “Nu we zo ver zijn gekomen, hopen we ook kans te maken op de publieksprijs. Als jij ook waarde hecht aan natuur voor altijd, een bijzonder afscheid en dit alles voor en door bijzondere mensen, stem dan! Dankjewel!”

Stemmen voor de publieksprijs kan via https://www.nhn-businessawards.nl. Hier kunnen ook kaarten voor de finaleavond gekocht worden.