Voorstellingen Nationaal Theaterweekend bekend

Algemeen
Dans van Alida Dors
Dans van Alida Dors (Foto: Bowie Verschuuren)

ALKMAAR - De voorstellingen van het Nationaal Theaterweekend in Alkmaar (vrijdag 28 tot en met zondag 30 januari) zijn bekend. Zo zijn er voorstellingen van Paul Haenen, Top 2000 live en dans van Alida Dors. Kaartjes kosten dit weekend tien euro per stuk. 

Beleef bijvoorbeeld indrukwekkende dans van Theater Rotterdam/ Alida Dors op vrijdagavond 28 januari. In het indrukwekkende ‘Riot’ met dans, spoken word, film en livemuziek dansen negen dansers het verhaal over de stem van de eenling in de massa. In ‘Top 2000 Live’ komen meer dan 50 rock-, pop- en soul hits voorbij. Bereid je voor op een heerlijk avondje in een prachtig decor met vele zangers, zangeressen en muzikanten! Cabaretier Paul Haenen brengt op zondag 30 januari een optimistische voorstelling. Natuurlijk komen Margreet Dolman en dominee Gremdaat voorbij. Een vrolijke middag vol lichtpuntjes. 

Met het Nationaal Theaterweekend viert heel Nederland theater. Op meer dan 200 locaties in Nederland staan de deuren van de theaters wagenwijd open om iedereen op een laagdrempelige manier met het theater kennis te laten maken. Kaarten via www.taqatheaterdevest.nl.