Pronk makelaardij: een voordelig alternatief!

Partnerbijdrage
André Pronk is zelfstandig makelaar vanuit huis (huis met de koe)
André Pronk is zelfstandig makelaar vanuit huis (huis met de koe) (Foto: aangeleverd)

STOMPETOREN - Pronk makelaardij is een vertrouwde naam in de Alkmaarse makelaarswereld en omstreken, met ruim twintig jaar ervaring. De werkwijze is zeer persoonlijk en houdt niet op na kantoortijd. Een uitstekende begeleiding en een eerlijke mening kenmerken Pronk makelaardij als aan- of verkoopmakelaar. 

André Pronk. (Foto: aangeleverd)

Enkele jaren terug besloot eigenaar André Pronk om als zelfstandig makelaar vanuit huis (huis met de koe) te gaan werken zonder personeel en dure kantoorkosten. Hiervoor was hij jaren werkzaam bij HAL Makelaardij. Hierdoor kan Pronk makelaardij aanzienlijk goedkoper werken en tóch alle vertrouwde service (en misschien wel meer) verlenen. Pronk makelaardij werkt nauw samen met een professionele meetrapporteur en vakfotograaf, die naast de styling ook de mooiste foto’s maakt voor een optimale presentatie op Funda, eigen site en zowel luxe digitale als gedrukte brochures. 

“Deze worden zeer gewaardeerd”, zegt André Pronk. “ En niet geheel onbelangrijk: de resultaten qua aankoop en verkoop zijn uitstekend. Het kan absoluut geen kwaad om een keer de zaken op een rijtje te zetten. De hypotheekrentes zijn extreem laag en ook de woningmarkt biedt ongekende mogelijkheden. Tijdens een vrijblijvend gesprek bespreek ik graag de mogelijkheden die er zijn. Wij komen bij u langs en kunnen dan ook eventueel een gratis waardebepaling van uw woning maken. De waarde van uw woning is immers vaak de grondslag van te realiseren plannen. Geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek? Mail dan info@pronkmakelaardij.nl.”

Pronk makelaardij wenst alvast iedereen prettige en vooral gezonde feestdagen toe.

Pronk Makelaardij, Noordervaart 101, 1841 GA Stompetoren, 072-5039339, 06-51544104.