Top 5 TAQA Theater De Vest januari

Nieuws
Tommie Christiaan komt naar Alkmaar. (Foto: aangeleverd)
Tommie Christiaan komt naar Alkmaar. (Foto: aangeleverd) rodi.nl

Theateralliantie & Opus One – The Color Purple
Woensdag 2 en donderdag 3 januari, 20.15 uur
De bestseller ‘The Color Purple’ van Pulitzer Prize-winnaar Alice Walker uit 1983 werd verfilmd door regisseur Steven Spielberg, met Whoopi Goldberg en Oprah Winfrey in de hoofdrollen. Het aangrijpende stuk met het tijdloze levensverhaal van drie zwarte vrouwen in het zuiden van Amerika is nu voor het eerst in Nederland te zien.
Jon van Eerd, Vera Mann e.a. – Charley – de komische musical – Jon van Eerd
Vrijdag 11 januari, 20.15 uur
Jon van Eerd, de meester van de lach, combineert in zijn nieuwe stuk weer dwaze verwikkelingen, gekke fysieke kapriolen en gierende dialogen met prachtige shownummers. Samen met West End- en Broadwaycomponist Michael Reed schreef hij een hilarische musical, gebaseerd op de bekende komedie ‘De Tante van Charlie’. Je zult het theater schaterend verlaten en de liedjes, begeleid door een liveorkest, zullen nog lang in je hoofd meezingen.

Tommie Christiaan – In een ander licht

Zaterdag 12 januari, 20.15 uur
Tommie Christiaan gaat het theater in en een eigen theatershow deed hij nog niet eerder. Na succesvolle musicalrollen en optredens in het tv-programma ‘Beste Zangers’ besloot hij zijn hart te volgen en voor de muziek te gaan. Op zijn in maart verschenen minialbum ‘Zoveel Liefde’ laat hij dat hij ook met zelfgeschreven Nederlandstalige nummers uit de voeten kan. Een show met eigen liedjes, maar ook nummers van artiesten die het heilige vuur in hem aanwakkerden.

Percossa – BAM!

Zaterdag 19 januari, 20.15 uur
Percossa werd door de lezers van de Slagwerkkrant uitgeroepen tot Beste Slagwerkgroep 2017 van de Benelux. In ‘BAM!’ laten ze horen waarom. De vier percussionisten maken niet alleen muziek en theater met traditionele instrumenten van over de hele wereld, maar halen uit werkelijk alles knetterstrakke ritmes en verrassende klanken. Je gelooft het niet? Neem tandenborstels, kinderwagens, klompen, koffieblikken, toiletrollen, badeendjes of wat dan ook mee naar deze voorstelling en daag de mannen uit!

Peuterfestival – voor de allerkleinsten verandert De Vest in de Noord- en Zuidpool!

woensdag 23 januari, 09.00 uur
Kom samen met je (groot)ouders naar het allerleukste festival in De Vest: het Peuterfestival! Een ochtend vol mooie voorstellingen met voor ieder wat wils. Voor en na de voorstelling kunnen de kinderen lekker spelen in de Noord- en Zuidpool speeltuin en meedoen met Kleurfeest. Een kaartje voor één van de voorstellingen geeft gratis toegang tot alle Peuterfestival verrassingen.

Nationaal Theaterweekend - voorstellingen voor maar € 10

Vrijdag 25 tot en met zondag 27 januari
Van 25 t/m 27 januari ademt heel Nederland theater tijdens het Nationaal Theaterweekend. Ook TAQA Theater De Vest doet mee, met een heel weekend vol mooie voorstellingen voor slechts € 10. Kom naar het Bruce Springsteen concert door de Legendary Albums Live, cabaret door Anne-Marie Jung en René van Meurs, de jeugdvoorstelling Alone@Home of het Try Out Café. Op zondag 27 januari houdt TAQA Theater De Vest Open Huis en kun je gratis deelnemen aan een rondleiding met demonstraties en theatrale verrassingen.
Maak kans op twee vrijkaarten voor Tommie Christiaan. Beantwoord de volgende vraag: in welke stad is Tommie Christiaan opgegroeid? Stuur het antwoord naar marketing@taqatheaterdevest.nl.

Tommie Christiaan komt naar Alkmaar. (Foto: aangeleverd)