Kerstsferen in zwembad Hoornse Vaart

Nieuws
Kerstsfeer in zwembad Hoornse Vaart. (Foto: aangeleverd).
Kerstsfeer in zwembad Hoornse Vaart. (Foto: aangeleverd). rodi.nl

ALKMAAR - Zwembad Hoornse Vaart bruist tijdens de kerstperiode van activiteiten. Het animatieteam pakt uit met vrijwel iedere dag gratis animatie. In het in kerstsferen gehulde bad is er ontzettend veel te doen en te beleven.

Het animatieteam pakt uit deze kerstvakantie. Het team heeft vrijwel iedere middag gratis animatie in petto, van limbodansen en bungeejumpen tot levend bingo of aquadance 4 kids. Tweede Kerstdag komt de kerstman op bezoek en op vrijdag 4 januari organiseert Duikvereniging Orca gratis duikclinics van 10.00 tot 12.00 uur in het 50-meterbad. De kerstdiners er af trainen of juist even relaxen in deze drukke periode? Sportcomplex Hoornse Vaart biedt op de doordeweekse dagen een variatie aan Aquafitnesslessen gedurende de vakantie. In de wellnessfaciliteiten, de whirlpools, stoombaden of zonnebanken, is het mogelijk even bij te komen in deze drukke periode.

Nieuwjaarsactie

Op 2 januari heeft zwembad Hoornse Vaart samen met haar partner Stadswerk 072 een speciale actie: Heeft u oliebollen of appelflappen gebakken? Lever uw gebruikte frituurvet in bij zwembad Hoornse Vaart en ontvang op 2 januari voor de tweede persoon de toegang gratis. In de kerstvakantie kent het zwembad extra veel recreatieve uren. Ook tweede kerstdag is het bad geopend. Kijk voor de openingstijden, een overzicht van de Aquafitnesslessen en een overzicht van de gratis animatie gedurende de vakantie op www.hoornsevaart.nl.