C'est la Vie! in Filmhuis Alkmaar

Nieuws

ALKMAAR - C'est la Vie! draait vanaf donderdag 16 november in Filmhuis Alkmaar. Een tragikomisch meesterwerk over de doorgewinterde cateraar Max. Bij de organisatie van een huwelijk in een 17e-eeuws kasteel gooien onfortuinlijke tegenslagen roet in het eten en verandert elk moment van geluk in chaos. Grote vraag: lukt het Max’ team datgene te doen waar ze allemaal goed in zijn: het geven van een waanzinnig feest?
Men heeft de perfecte trouwlocatie, goede catering en een hele mooie jurk. Overal is aan gedacht, maar dan gaat er het een en ander mis. Max de cateraar en zijn team moeten dit feest gaan redden. Hij runt zijn cateringbedrijf al 30 jaar en heeft zodoende al honderden feesten en partijen georganiseerd. Zo ook de bruiloft van Pierre en Helena, die trouwen in een prachtig 17e-eeuws kasteel. Max heeft een groot team van bedienden, koks en afwassers samengesteld. Hij heeft het stel geadviseerd over de fotograaf, de band geboekt en de bloemen besteld. Hij heeft alles in het werk gesteld om het feest tot een succes te maken. Een paar tegenslagen gooien echter roet in het eten. Geluk lijkt chaos te gaan worden. Gaat het Max en zijn team lukken om dit feest alsnog te laten slagen door dat te doen waar zij goed in zijn: het geven van een waanzinnig feest? Een komisch meesterwerk van de makers van onder andere 'Intouchables'.
Prijsvraag: Hoe luidt de titel van de vorige film van dezelfde filmmakers? Wie het juiste antwoord als eerste doorgeeft via prijsvraag@fhalkmaar.nl wint twee vrijkaartjes. Meer informatie op www.filmhuisalkmaar.nl