Maak een selfie en win gift voucher t.w.v. € 50,- - Klik op het artikel en post de foto

Nieuws

ALKMAAR - Primark opende donderdag 19 mei haar vijftiende Nederlandse winkel in het centrum van Alkmaar. De winkel aan de Laat 128 heeft een winkeloppervlakte van ruim 3200 m2 en bevat drie verdiepingen boordevol trendy fashion voor het hele gezin tegen betaalbare prijzen. De nieuwste winkel van Primark voldoet aan het meest recente winkelconcept en biedt brede gangpaden, sfeerverlichting en videoschermen, met de nieuwste collectiebeelden. De 41 kassa’s geven klanten de gelegenheid om op iedere verdieping te betalen en in de 39 paskamers werd al druk gepast na de officiële winkelopening.
Primark ontving ruim 1600 sollicitaties waarvan ruim 200 medewerkers werden aangenomen. Via het UWV en de gemeente rekruteerde Primark 55 mensen en zij gingen donderdag 19 mei weer voor het eerst aan het werk. Dat Alkmaar blij is met de nieuwe modeketen in de stad bleek uit de rij die voor de deur stond en de hoeveelheid mensen die af en aan de winkel bezochten. Ook wethouder Victor Kloos, die het lint doorknipte, beaamde in zijn speech dat ook de gemeente Alkmaar blij is met de komst van Primark.

Doe mee en win
Alkmaar op Zondag heeft 10 gift vouchers beschikbaar ter waarde van € 50,-! Hoe zijn deze te winnen? Bezoek nu de Facebookpagina van Alkmaar op Zondag en deel een originele selfie voor de nieuwe Primarkwinkel van Alkmaar met #PrimarkAlkmaar en #WinactieAlkmaaropZondag. De winnaars worden na zondag 12 juni bekend gemaakt via de Facebookpagina van Alkmaar op Zondag. Doe mee en win!