The Dutch Queen Tribute.
The Dutch Queen Tribute. ((Foto: Kim Balster))

The Dutch Queen Tribute, Heather Nova en Kenny B

ALKMAAR - Heather Nova, Kenny B en The Dutch Queen Tribute komen naar Podium Victorie. In oktober komen Kenny B (18 oktober) en Heather Nova (24 oktober) naar Alkmaar en op 27 december wordt het oeuvre van Queen tot leven gebracht door de nu al legendarische tribute band The Dutch Queen Tribute.

Kenny B was met ruim tien nummer 1-hits al een begrip in Suriname. Op 28-jarige leeftijd is hij naar Nederland gekomen, inmiddels met groot succes. Met zijn bekendste hit 'Parijs' wist de sympathieke zanger als eerste Nederlandse artiest 1 miljoen Spotify streams in een week te scoren. Deze hit ontketende een serie van covers en meerdere samenwerkingen met verschillende singer-songwriters. In de jaren 90 brak Heather Nova door met haar succesvolle album 'Oyster'. In mei 2019 verschijnt haar nieuwe album 'Pearl'; een krachtige, gepassioneerde rockplaat. Heather Nova heeft de afgelopen jaren altijd opgetreden, van grote festivals tot intieme, akoestische settings en kan in Nederland rekenen op een trouwe fanbase. Er wordt gefluisterd dat zij met 'Pearl' een nieuw hoogtepunt in haar imposante carrière heeft bereikt.

Vijf bekende muzikanten met één gedeelde liefde. Live brengt deze gelegenheidsformatie, bestaande uit leden van onder andere Krezip en Navarone, een ode aan de band die altijd de grenzen opzocht en vervolgens stadions wist te vullen. Geheel in de sfeer van de laatste dagen van het jaar zal de band de hoogste Top 2000 noteringen van Queen ten gehore brengen.

Voor meer informatie en tickets: podiumvictorie.nl

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten