De golfers die in de prijzen zijn gevallen.
De golfers die in de prijzen zijn gevallen. ((Foto: aangeleverd))

Tijd Bedrijvengolfcompetitie weer van start

ALKMAAR - Op de Alkmaarse golfbaan Sluispolder is donderdag 11 april de eerste ronde gespeeld van de Tijd Bedrijvengolfcompetitie. Maar liefst zeven nieuwe bedrijven stonden aan de start en zij moesten naast het golfen strijden tegen de koude omstandigheden.

De baan lag er zo vroeg in het seizoen prachtig bij, zodat ondanks de kou er toch redelijk gescoord werd. De Neary werd vlak bij de hole geslagen door kersverse ondernemer Klaas Visser, die uitkwam voor zijn vorige werkgever de Rabobank. De prijs voor de Longest Drive dames werd met een prachtige drive bemachtigd door Andrea de Groot van het team Louter/Koks/C.A.de Groot, bij de Heren werd hij gewonnen door Longhitter Wouter Ursem. (RSM-Niehe Lancee/Van Diepen vd Kroef). Johan Garrelfs (Persoonality /Black Walnut/Bolten) gaf onmiddellijk zijn visitekaartje af door de beste bruto score neer te zetten met 38 slagen en zo lijkt hij toch zijn verloren play off van vorig jaar psychisch goed verwerkt te hebben. De netto prijs was dit keer voor opkomend talent Franck Jehenson (Sluisje/Sterck Makelaars) en hij deed dat met een prachtige 20 stableford punten.

De 9 holes wedstrijd werd gedomineerd door één team, Rabobank Alkmaar e.o. met een fantastische 62 punten. De tweede en derde plaats waren respectievelijk voor de teams van RSM/Niehe Lancee /Van Diepen vd Kroef en Louter/Koks/C.A de Groot met 56 en 55 punten. Aansluitend genoten de deelnemers van een heerlijk Indisch buffet en gaan ze zich de komende weken goed voorbereiden voor de tweede speeldag op 2 mei .

Uitslag

7.Schot/Vlieg: 47, 6.Sluisje/Sterck Makelaars: 49, 5.Tijd/Sierhuis: 50 4.HBR (lagere hcp): 50, 3.Louter/Koks/C.A.de Groot: 55, 2.RSM-Niehe Lancee/Van DiepenVd Kroef: 56, 1.Rabobank Alkmaar e.o.: 62


Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Wekelijks op de hoogte van Alkmaar nieuws, leuke evenementen en diverse winacties.
Maak kans op een rondvlucht of een weekend weg

* verplicht veld

 

Meer berichten