Er is veel enthousiasme voor de padelsport.
Er is veel enthousiasme voor de padelsport. ((Foto: aangeleverd ))

Bedrijven uit regio Alkmaar dagen elkaar sportief uit

Alkmaar – TPC Daalmeer en JEROME van Bluedesk hebben de handen in een geslagen om bedrijven uit regio Alkmaar kennis te laten maken met de populaire sport padel. Vorige week donderdag vond de succesvolle opening van de eerste bedrijven padelcompetitie in Alkmaar plaats.

"Vooraf had ik niet gedacht dat er nu veertien bedrijven tegen elkaar staan te padellen. Het enthousiasme van de deelnemers vind ik prachtig om te zien. Ze zijn letterlijk niet van de baan af te slaan!", aldus Eric de Lange, voorzitter van TPC Daalmeer.

Barry Tempelaar, directeur van e-commerce bureau Bluedesk (hoofdsponsor van de JEROME padelcompetitie) kijkt ook zeer tevreden terug op de opening: "Wij zijn vorig jaar voor het eerst in aanraking gekomen met padel. Hier zagen wij kansen om bedrijven uit de regio met elkaar te verbinden door middel van een competitie op te zetten. Tussen de wedstrijden door zie je dat bedrijven elkaar op een leuke manier beter leren kennen."

Padel is afgeleid van tennis en squash. In Nederland is de sport nog relatief onbekend, maar steeds meer tennisverenigingen laten nu een padelbaan aanleggen. Padel kent een enorme populariteit in Spanje, waar het na voetbal de populairste sport is.

Meer informatie over de JEROME padelcompetitie en het aanmelden hiervoor is te vinden op: https://jeromehq.nl/jerome-padel-competitie/

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Wekelijks op de hoogte van Alkmaar nieuws, leuke evenementen en diverse winacties.
Maak kans op een rondvlucht of een weekend weg

* verplicht veld

 

Meer berichten