(Foto: )

Lentefeest in Sint Pancras!

SINT PANCRAS - Volkstuinvereniging West- Beverkoog en Kinderboerderij Jong Leven te Sint Pancras bundelen maandag 10 juni (tweede pinksterdag) hun krachten en organiseren samen weer een groots Lentefeest.

Van 10.00 tot 16.00 uur zijn er allerlei activiteiten bij de Volkstuinvereniging West-Beverkoog zoals een Lente/Plantjesmarkt met diverse kramen, onder andere een uitgebreid aanbod van planten, rondwandeling over het volkstuincomplex, een kunstexpositie, Tombola en leuke activiteiten voor kinderen met een puzzeltocht, grabbelen, ijsje et cetera. Verder: een haringkar, snackcorner, verpakt ijs en diverse ander versnaperingen tegen scherpe prijzen!

Van 14.00 tot 16.00 uur worden de schapen van Kinderboerderij Jong Leven weer van hun warme vacht bevrijd door professioneel schapenscheerder Jan Ros, waarbij kracht en precisie vereist is om de wol met een 'tondeuse' kundig en zonder verwondingen te ontdoen van de schaapjes. Ook is er een demonstratie wolspinnen en kunnen de kinderen leren werken met wol inclusief andere leuk knutselactiviteiten. Ook het Rad van Fortuin is uiteraard weer aanwezig waarbij men vele leuke prijzen kunt winnen en is er een tentoonstelling te zien over het leven van het schaap.

De toegang is gratis. De organisatie hoopt vele belangstellenden te mogen begroeten op het Janspad te Sint Pancras. Het volkstuinencomplex is gelegen achter de kinderboerderij.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Wekelijks op de hoogte van Alkmaar nieuws, leuke evenementen en diverse winacties.
Maak kans op een rondvlucht of een weekend weg

* verplicht veld

 

Meer berichten