Mooi straattheater in de Mare.
Mooi straattheater in de Mare. ((Foto: aangeleverd))

Magie in De Rekerhout

ALKMAAR - TAQA Theater De Vest viert in het weekend van 15 en 16 juni opnieuw Zomer in De Mare met mooi straattheater. Het theater slaat haar tenten weer op in De Rekerhout voor een avontuurlijke zaterdagavondvoorstelling en een zondagmiddag met veel bijzondere acts voor de hele familie.

Het Belgische gezelschap Rode Boom verraste vorige zomer het publiek met een spannende mentalisme voorstelling. Zaterdagavond 15 juni keren zij terug voor een nieuw AvondTuur. In 'Ongekende Evidenties' proberen ze dit keer het toeval uit te dagen. Laat je meeslepen in een cross-over van theater, muziek en mentalisme, waar toevalligheden zich ophopen tot magische ervaringen. Wie wil kan eerst vanaf 18.30 uur gezellig soep eten van VERS eten & drinken. Als toetje wordt om 19.30 uur deze gratis en magische voorstelling voor 12+ geserveerd!

Straattheater voor klein en groot

Op zondag 16 juni is het festivalterrein gevuld met (inter)nationale straat- en circustheateracts. Een aantrekkelijk programma vol doe- en beleef activiteiten en avontuurlijke voorstellingen. Samen spelen, picknicken in het park met eigen broodjes of lekkers van VERS eten & drinken en korte straat- en circustheateracts beleven.

Het wordt een middag vol bijzondere acts: klassieke magie met een twist door L'Abile Teatro, acrobatiek van de Tea Time Company en Amer i Africa, een bezoek van Sesamstraats vingerpoppetje Lejo, samen tekenen met Het Kleurfeest, bijzondere belevenissen met Headspace en de maffe kapsels van Skriewers Quoi?Fuur.

Meer informatie

Zomer in De Mare vindt tot en met 23 juni plaats (op zaterdagavond en zondagmiddag) en Zomer op het Plein van 29 juni tot en met 11 augustus. De toegang is gratis. Kijk op www.zomerophetplein.nl voor meer informatie of haal de gratis flyer op bij onder andere TAQA Theater De Vest.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Wekelijks op de hoogte van Alkmaar nieuws, leuke evenementen en diverse winacties.
Maak kans op een helikoptervlucht of een weekend weg

* verplicht veld

 

Meer berichten