Gezellig en sportief
Gezellig en sportief ((Foto: Haan Martin de))

Samen hardlopen

ALKMAAR - De Akersloter Marahton Klub oganiseert zondag 7 juli de veertiende AMAK Estafette- en trimloop waarbij een team met vier lopers in estafettevorm hardlopen.

De organisatie heeft gekozen voor een iets gewijzigde opzet, waardoor de wachttijd in het wisselvak aanzienlijk korter is. Elk team van vier personen loopt zes rondes van 2,5 km door Akersloot en langs de rand van de Klaas Hoorn polder, een prachtige omgeving. Ieder teamlid moet minimaal één ronde lopen; wie meer wil lopen krijgt hiervoor dus de kans. Na zes rondes loopt het gehele team gezamenlijk nog een slotronde.

Teamverband

Deze estafetteloop biedt uitstekende gelegenheid om het individuele karakter van hardlopen te combineren in teamverband. Het is dus sportief, gezellig en sociaal. Deelnemers aan de trimloop kunnen maximaal zes rondes van 2,5 km lopen, totaal vijftien kilometer.

Inschrijving via www.amakakersloot.nl of op de dag zelf. Start: Handbalvereniging Meervogels, tegenover Boschweg 26 Akersloot.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Via de wekelijkse nieuwsbrief houden we je op de hoogte van alles wat er in Alkmaar gebeurt, leuke evenementen en diverse winacties.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een weekendje weg!

De Rodi Alkmaar nieuwsbrief:

* verplicht veld

Meer berichten