Het Stadshart bruist!
Het Stadshart bruist! ((Foto: RICHARD ROOD))

Zomer in het Stadshart!

HEERHUGOWAARD - Het Stadshart moet het hele jaar bruisen. Vooral ook in de zomermaanden! Daarom organiseert SKEEF in opdracht van Stichting Zeg Maar Hugo deze zomer diverse wateractiviteiten op het water grenzend aan de horecaboulevard. Kom flyboarden of suppen, speel sup-polo en spring op de waterstormbaan. Uiteraard zijn alle activiteiten voorzien van professionele begeleiding én kan iedereen kosteloos deelnemen.

De eerste editie wordt zaterdag 29 juni gehouden. Dat weekend kunnen bezoekers uit alle windstreken kennis maken met al het moois dat er in Heerhugowaard, en natuurlijk ook in het Stadshart, te vinden is. Zo vindt zondag 30 juni ook de eerste editie plaats van de Amusetour Heerhugowaard, georganiseerd door de horeca in het Stadshart.

De wateractiviteiten in het Stadshart staan zaterdag 13 juli, zaterdag 27 juli én zaterdag 10 augustus op de rol. Uiteraard alleen als het weer dit toelaat. Houd hiervoor goed de Facebookpagina van Stadshart Heerhugowaard en de website zegmaarhugo.nl in de gaten.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten