Jaarmarkten trekken altijd veel bezoekers.
Jaarmarkten trekken altijd veel bezoekers. ((Foto: aangeleverd))

Jaarmarkt Limmen

LIMMEN - In de kern van Limmen staat volgende week woensdag 26 juni de jaarmarkt weer op de rol. De organisatie is er weer in geslaagd om een markt met veel diversiteit en vermaak neer te zetten.

Vanaf 14.00 uur tot 21.00 uur staan ruim 100 kramen en stands langs de route Kerkweg, gedeelte Vuurbaak en Dusseldorperweg. Limmerondernemers, verenigingen en stichtingen zijn aanwezig, daarbij aangevuld met vele kramen en stands van buitenaf die van alles aanbieden voor jong en oud. Bij de Vredeburg is vanaf begin van de avond Harmonie Excelsior te beluisteren. Sportverenging Tios is in de middag al te vinden op de parkeerplaats hoek Dusseldorperweg-Vredeburglaan. Zij hebben een beweegplein waar de kinderen zich op diverse manieren kunnen inspannen op een leuke manier. Natuurlijk is er ook aan de innerlijke mens gedacht, voor een ieder is er wel wat lekkers te koop. EetBarLekker en Heeren van Limmen hebben hun terras weer geopend want we hopen allemaal weer op een mooie middag-avond. Tot ziens op de 26e bij de jaarmarkt van Limmen.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten