De talkshow NV Noord-Holland Noord in Hoorn.
De talkshow NV Noord-Holland Noord in Hoorn. ((Foto: Marcel Rob))

Talkshow voor ondernemers naar Alkmaar

ALKMAAR - Was de eerste editie van de talkshow NV Noord-Holland vorig jaar nog in Hoorn, 1 juli verhuist de show naar het kantoor van Rabobank Alkmaar aan Robonsbosweg 5. Met onder meer - zakenvrouw van het jaar - Mireille Kaptein als gast belooft het een interessante bijeenkomst te worden. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via www.nvnhn.nl. De Inloop is vanaf 16.30 uur.

Presentatoren Jaap Sluis (bedenker van de NV talkshows en partner bij communicatieadviesbureau De Coalitie) en Bas de Regt (De Regt Advocatuur) gaan tussen 17.00 en 18.00 uur in gesprek met diverse regionale ondernemers. Aan hun tafel ontvangen zij onder meer Marianne Laan (John Koomen Tuinen), Bert Rotteveel (Flexwonen NH), Martijn van 't Veer (NTCB, Lady Security) en Zakenvrouw van het jaar Mireille Kaptein (Kaptein Groep). De talkshow wordt geopend door Tillie van der Poel (voorzitter Raad van Commissarissen Rabobank Alkmaar e.o.) en Jeroen Veerman (voorzitter VNO-NCW Noordwest-Holland).

Voor, door en met ondernemersDe talkshow NV Noord-Holland Noord is voor, door en met ondernemers. In een levendige en informele setting nemen Jaap en Bas de toehoorders mee langs de belangrijkste landelijke en regionale ontwikkelingen, vraagstukken, creatieve oplossingen en innovaties. Er komen grote veranderingen aan op de arbeidsmarkt: robotisering, toenemende technologische ontwikkelingen, demografische krimp en veranderende samenstelling van de bevolking. Wat is de invloed van deze ontwikkelingen op de regionale arbeidsmarkt, hoe kunnen werkgevers, onderwijs en overheid in Noord-Holland Noord samen optrekken bij het oplossen van deze en andere arbeidsmarktvraagstukken? NV Noord-Holland Noord is een initiatief van RPAnhn (Regionaal Platform Arbeidsmarktbeleid). De volgende editie van de talkshow NV Noord-Holland Noord is op 1 oktober in de regio Kop van Noord-Holland.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten