ylvia Schrama & Nicole de Vries.
ylvia Schrama & Nicole de Vries. ((Foto: aangeleverd))

Duo-expositie in De TelefoonCentrale

Duo-expositie in De TelefoonCentrale

ALKMAAR - De werken van Sylvia Schrama en Nicole de Vries zijn nu te zien in De TelefoonCentrale, Koelmalaan 350 in Alkmaar. Deze duo expositie is tot en met 15 september vrij toegankelijk te bewonderen. De werken zijn te bezichtigen van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur op de begane grond, eerste verdieping en bij Miss Bell.

Sylvia Schrama startte haar creatieve ontdekkingsreis als Grafisch Vormgever. In de 10 jaar hierna heeft zij zich beziggehouden met verschillende creatieve projecten. Momenteel richt zij zich vooral op het schilderen. Haar stijl is 'Mixed Media Art' en haar manier van werken verloopt meestal intuïtief. Ook werkt zij graag in opdracht. Iets wat zeker nooit ontbreekt in haar schilderijen is kleur. Hét ingrediënt wat verblijdend en helend werkt voor haar. "Het gaat niet om de eindbestemming, maar om de reis er naartoe!" Nicole de VriesNicole de vries is een kunstenaar die zich steeds opnieuw laat uitdagen door spontane technieken. Dit combineert zij met figuratief werk. Zij organiseert regelmatig deze uitdagende vaardigheid in haar kunstworkshops. Ooit als etaleuse gestart en nu werkzaam als agogisch werker. Hier deelt zij haar passie voor kunst in workshops en is de drijvende kracht van het creatieve upcycle werkproject.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten