De winnaars bijeen.
De winnaars bijeen. ((Foto: aangeleverd))

Tijd Bedrijvengolfcompetitie: Team Louter/Koks/C.A.de Groot demarreert

ALKMAAR - Acht dagen voor de officiële start van de zomer werd alweer de vijfde ronde gespeeld van de Tijd BedrijvenGolfCompetitie. Van zomer was echter geen sprake, de deelnemers werden getrakteerd op een ware hoosbui die bij vele teams wel degelijk de score beïnvloedde.

Naast de gebruikelijke Neary en de Longest Drive was er deze keer ook The Starightest op hole 1. Johan Garrelfs (Bolten/Black Walnut/Persoonality ) deponeerde zijn afslag spatzuiver midden op de fairway en ging er zodoende met deze prijs vandoor. Het was niet de enige prijs voor Johan: hij behaalde ook de Longest Drive op hole 4 en de Beste Bruto met 42 slagen. In de zaal werd al geopperd om een apart klassement naast Johan Garrelfs neer te zetten om andere spelers ook een kans te geven op een prijs.

Spetter van een drive

De Neary was niet voor hem: Cecile Verhofstad (Johanna's Hof/Nedvice/Qball) sneed hem de pas af met een schitterende slag op hole 8. De Longest bij de dames was een oude bekende: Andrea de Groot (Louter/Koks/C.A.de Groot ) produceerde een spetter van een drive op de vierde hole. Bij hetzelfde team viel ook de Beste Netto: Rick Koks haalde maar liefst het astronomische aantal van 25 stablefordpunten op de eerste negen holes van de Alkmaarse golfbaan. Inmiddels is zijn handicap sterk verlaagd. Mede door de topprestatie van Rick was er maar één team dat de wedstrijd kon winnen en dat gebeurde ook. Het team Louter/Koks/C.A.de Groot won voor de tweede achtereenvolgende keer de wedstrijd. Op gerespecteerde afstand werden de teams Tijd/Sierhuis en HBR respectievelijk tweede en derde. Het weer klaarde gelukkig weer op en daardoor werd deze prachtige dag afgesloten met een overheerlijke BBQ. De volgende wedstrijd is 4 juli en gaat over 18 holes.

Uitslag

7.Vlieg                                                                         47

6.RSM/Niehe Lancee/Van Diepen Van der Kroef         49

5.Raetsheren van Orden                                                 52

4.Sluispolder                                                                 55

3.HBR                                                                         55 ( lagere hcp)

2.Tijd Sierhuis                                                                 56

1.Louter/Koks/C.A.de Groot                                         59

Deelnemers

De deelnemende bedrijven aan de Tijd Bedrijvengolfcompetitie zijn: HBR Branche Verzekeringen, ING, RSM Niehe Lancée, Van Diepen van der Kroef, Rabobank Alkmaar, Restaurant 't Sluisje, Sterck makelaars, Rodi, Nedvice, Qball, Bolten, Persoonality, Black Walnut, Schaaf, Sweco, Prisma Beveiliging, Sierhuis, Schot, Johanna's Hof, Vlieg, Koks, Louter Installatietechniek, CA de Groot, Aad Renses Automobielbedrijven, Raetsheren van Orden B.V., Air Spiralo en Tijd Personeelsdiensten.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten