Over de streep met zon en zonnebloemen.
Over de streep met zon en zonnebloemen. ((Foto: aangeleverd))

Over de streep met zon en zonnebloemen

ALKMAAR - Zwetende gezichten, maar wel met een trotse glimlach. De duizenden wandelaars van de dertiende Plus Wandel4daagse Alkmaar werden zaterdag groots onthaald op het Waagplein. Onder toeziend oog van vele toeschouwers deelden burgemeester Bruinooge en wethouder Conijn de traditionele zonnebloemen uit aan de wandelaars die dansend en met een stralende zon over de eindstreep op het Waagplein kwamen. Mede door het goede wandelweer zijn er deze editie weinig uitvallers.

Recordopbrengst 't Praethuys

Voor het derde jaar is 't Praethuys het goede doel van de Plus Wandel4daagse Alkmaar. 't Praethuys is een inloophuis voor mensen met kanker en hun naasten. Vanaf de tweede editie wandelen zij al mee met een team aan de vierdaagse. Vandaag ontving Tanja Schipper, coördinator van 't Praethuys, uit handen van Cees Pronk, Directeur Evenementen & Sponsoring van Le Champion een cheque ter waarde van € 9.317,50.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten