Junglefabriek is leuk Alkmaars kinderfestival.
Junglefabriek is leuk Alkmaars kinderfestival. ((Foto: aangeleverd))

JungleFabriek prikkelt kinderzintuigen opnieuw in Alkmaar

ALKMAAR - Een Alkmaars kinderfestival waar alle zintuigen van de kinderen worden aangesproken, peuters, kleuters en basisscholieren kunnen zich twee dagen uitleven op dit Kinderfestival bij Koel310 op zaterdag 6 en zondag 7 juli aanstaande.

Optredens, workshops en performances door artiesten die op de grootste festivals hebben gestaan (Lowlands, Oerol, IKTOON), o.a. Raw Resonance, Aerobic Funk, Troef Theater (NK straatmuzikanten), dan nog een truclading aan workshops, activiteiten, theatervoorstellingen op zondag en op zaterdag de zesde een volledig programma vol met sportworkshops, de Alkmaarse Obstacle Kampioenschappen tot en met12 jaar. Op zondag de Alkmaarse Loopfietsen Kampioenschappen tot en met 5 jaar.

Megaspektakel

Het belooft dit jaar wederom een megaspektakel te worden. Innovatie, interactieve workshops en performances, gecombineerd met een breed scala aan kinderactiviteiten tot en met 12 jaar. Het programma is veelzijdig en diepgaand en zeer sterk opgebouwd. Sfeer, gezelligheid en vrijheid van creativiteit. Kinderfestival de JungleFabriek neemt je mee op een tweedaagse reis door alle zintuigen. De organisatie heeft voor ogen dit jaar meer interactief te zijn, meer aan te mogen raken, meer zelf meedoen en meer te doen door de kinderen. Hierin is de opzet van het programma geslaagd met grote namen uit de scene. Het programma op de zaterdag staat in het teken van beweging en uitdaging. Op zondag staat het programma in het teken van cultuur, theater en zang.

Een weekend passe partout geeft toegang tot beide dagen. Tickets zijn te verkrijgen aan de deur, de organisatie adviseert om de tickets online van te voren te bestellen op www.junglefabriek.nl. Het festival streeft ernaar zoveel mogelijk geld op te halen voor Stichting Energy4all. Een stichting die zich inzet om energiestofwisselingsziekten bekendheid te geven en onderzoek te steunen naar een medicijn om deze ziekten zo snel mogelijk te kunnen stoppen.

Deze editie belooft een waar kinderspektakel te worden.....met op zaterdag een speciale Graffitiwedstrijd waar zeven kunstenaars tijdens het festival het tegen elkaar opnemen. Speciaal, uniek en zeer de moeite waard, deze JungleFabriek.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten