Muziek, theater en workshops
Muziek, theater en workshops ((Foto: langepeet))

Magische speeltuin vol muziek

BERGEN AAN ZEE - Stel eens voor: uitzicht op zee, verscholen in de natuur en lekker dansen op muziek. Het waanzinnige KinderMuziekFestival vindt 6 en 7 juli plaats op het landgoed van Huize Glory in Bergen aan Zee. Lokale en internationale podiumartiesten reizen af naar de kust om een onvergetelijk weekend te verzorgen voor kinderen van nul tot honderd jaar op een zeer unieke locatie.

Weleens in een limonaderestaurant geweest dat wordt gerund door kinderen? Of op een festival in de duinen waarin het hele gezin kan verdwalen? Nee? DKom langs in Bergen aan Zee. Het landgoed van Huize Glory is zaterdag 6 en zondag 7 juli omgetoverd tot een magische speeltuin vol muziek, theater en workshops waar mensen van 3 tot 100 jaar oud ontzettend gelukkig van worden.

Familie

Dat het Kindermuziekfestival in de smaak valt bij de kleine mens en hun vader en moeder is in de voorgaande drie edities wel gebleken. Niet alleen omdat de kaartjes als warme broodjes over de toonbank vlogen, maar vooral door het enthousiasme van de bezoekers. ''We zien steeds meer ouders van kinderen terugkomen met de vraag of ze iets voor ons kunnen betekenen als vrijwilliger", vertelt medeoprichter Maya Link. ''Dat is toch wel het grootste compliment dat je als organisator kunt krijgen. Kinderen vertalen de hoofdrol op dit festival, maar ouders moeten er net zo veel van kunnen genieten. Dat lukt ons goed en volgens mij is dat best uniek."

Talent

Bezoekende kinderen kunnen ook zelf optreden en zich opgeven voor het Open Podium. Stuur een mailtje naar info@mariadelver.nl voor meer informatie. Dit is slechts een kleine greep uit het programma. Er is zoveel te doen, het programma barst zowat uit z'n voegen.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten