Milieuvriendelijk vervoermiddel
Milieuvriendelijk vervoermiddel ((Foto: aangeleverd))

Op de Segway door de duinen

SCHOORL - Niet wandelend, hardlopend of fietsend de Schoorlse Duinen beleven, maar rollend op de Segway X2! Dat kan elke eerste zondag van de maand tot en met oktober van 10.15 tot 12.30 uur. Staatbosbeheer biedt in samenwerking met Oxygen Events deze unieke manier van natuurbeleving aan.

De Segway X2 is een zelf balancerend, tweewielig, elektrisch, duurzaam en milieuvriendelijk vervoermiddel met een maximum snelheid van 20 kilometer per uur. De Segway X2 laat zich sturen door verplaatsing van het lichaamsgewicht. Na een korte training van 15 minuten vertrekt de groep onder begeleiding van Oxygen Events vanaf Buitencentrum Schoorlse Duinen aan Oorsprongweg 1 om vervolgens het gebied rollend te verkennen. De tour wordt gereden op lage snelheid, over uitdagende paden, slalommend langs natuurlijke hindernissen, maar altijd met respect voor de omgeving en andere gebruikers van het Schoorlse duingebied. De kosten voor deze unieke ervaring zijn € 69,50 euro per persoon.

Met uw deelname steunt u Buitencentrum Schoorlse Duinen van Staatsbosbeheer. Een deel van de opbrengst van deze tour gaat naar de ontwikkeling van schoolactiviteiten. De excursie is te boeken via www.staatsbosbeheer.nl/segwayschoorl

Buitencentrum Schoorlse Duinen, Oorsprongweg 1, 1871 HA Schoorl. Openingstijden: 10.00 uur tot 17.00 uur. De toegang is gratis. Betaald parkeren tussen 10.00-19.00 uur.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten