Lekker trappen naar lekkers
Lekker trappen naar lekkers ((Foto: aangeleverd))

Culinaire fietstocht

ALKMAAR - Alkmaar Sport houdt woensdag 17 juli een culinaire fietstocht door Alkmaar. De activiteit is aangemerkt is als side event voor het EK Wielrennen wat deze zomer in Alkmaar plaatsvindt. Tijdens de fietstocht wordt gestopt bij diverse culinaire gelegenheden in de gemeente waardoor men onderweg kan genieten van een 3-gangendiner. De tocht start om 16.00 uur bij sportcomplex Hoornse Vaart. Deelnamekosten bedragen € 25,- p.p., aanmelden is noodzakelijk want er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Omdat van 7 tot en met 11 augustus in Alkmaar het EK Wielrennen wordt georganiseerd vinden in aanloop naar deze feestelijke periode diverse side events plaats. Eén ervan is de culinaire fietstocht met 3-gangendiner door Alkmaar. Stap op de (elektrische) fiets en geniet in rustig tempo van de mooie omgeving die Alkmaar rijk is.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten