SpoorBijSter.
SpoorBijSter. ((Foto: aangeleverd))

SpoorBijSter viert jubileum

ALKMAAR - De leden van SpoorBijSter slaan zondag 7 juli om 15.00 uur de handen in verbinding met het publiek ineen en zingen daarover in de boven foyer van theater 'De Vest'. Ze vieren dan alweer hun 12,5 jaar samenzijn en samen zingen, onder de bezielende leiding van Jeannet van der Woude.

Ooit begonnen als een gelegenheidszanggroepje uit de Spoorbuurt, dat deelnam aan het jaarlijks buurtfeest ('Single-Tunes'), is SpoorBijSter nu een groep van 40 leden die elke week in de Bergerhof repeteert. Elk zangseizoen kiest SpoorBijSter een nieuw thema om uiteindelijk te komen tot in elk geval één afsluitend optreden. Dit seizoen stond in het teken van 'Verbinding / kracht / vriendschap'.

Sinds september 2018 is er hard geoefend op nummers van onder meer Krezip, Simon&Garfunkel, Nick & Simon, the Beatles, Queen en vele anderen die betrekking op dit thema hebben. Ook nu staan er weer een aantal solo's op het programma, met onder andere een nummer van John Lennon: uiteraard ondersteund door leden van de groep.

Momenteel bestaat SpoorBijSter uit vijf mannen en 34 vrouwen en wordt elke maandagavond gerepeteerd in buurthuis 'De Eendracht' in de Bergerhof te Alkmaar.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten