Lekker lezen in de bieb.
Lekker lezen in de bieb. ((Foto aangeleverd))

De zomerbieb is geopend

ALKMAAR - De zomer is begonnen, en hoe! Heerlijk, want buiten een boek of e-book lezen kan echt ontspannend zijn. Boeken die je nu leent mag je maar liefst zes weken houden, en onze e-books kun je zo vaak opnieuw lenen als je wilt. Geniet vanaf vandaag van de nieuwe titels in de VakantieBiebapp.

Dag & Dauw organiseert al vijf jaar culturele activiteiten voor senioren in Alkmaar en omstreken. Het uitgangspunt is dat een groep 60-plussers een programmateam vormt, dat op regelmatige basis culturele activiteiten organiseert voor andere senioren. Wees deze zomer van harte welkom bij: Mandalatekenen, Workshop zigeunerdans, Lezing het Rijk der duizend eilanden, Bloemenworkshop, Workshop fotograferen met mobiel en De ekstersfluisteraar.

Ontdekplekken voor kinderen

Elke week vindt er een jeugdactiviteit plaats in jouw bibliotheek. Afwisselend de ene week voor 4 tot 8 jaar (4+) en de andere week voor 8 tot 12 jaar (8+). Verrassende, stoere, spannende, leuke en vooral gezellige activiteiten voor de jeugd! Om zelf te ontdekken, te onderzoeken en spelend te leren. Bijvoorbeeld over de ruimte, duurzaamheid en muziek.
Aanmelden is niet nodig, je kunt gewoon aanschuiven.

VakantieBieb

Lekker lezen tijdens je vakantie? Download dan nu de gratis VakantieBieb-app en lees meer dan 50 e-books de hele zomer lang! Voor de jeugd en jongeren was hij al open en vanaf heden zijn de e-books voor volwassenen verkrijgbaar. Met titels als Zomervacht van Jaap Robben en Ach, moedertje van Hugo Borst kom je de zomer wel door! Je leest de e-books eenvoudig op je tablet of smartphone. Dat scheelt dus weer boeken sjouwen. Ga naar Google Play of de App Store en download de app!
Meer informatie op www.vakantiebieb.nl.

De VakantieBieb is open tot en met 31 augustus. Veel leesplezier!

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten