Nieuw UITfestival binnenkort in Alkmaar.
Nieuw UITfestival binnenkort in Alkmaar. ((Foto: aangeleverd))

Theatervariété festival à la Parade in Alkmaarder Hout

ALKMAAR - Showman's Fair komt naar Alkmaar! Hét nieuwe UITfestival waarop het rijke, culturele aanbod uit Alkmaar, de regio én daarbuiten wordt gepresenteerd. Na eerdere edities in Weesp, Zwolle, Utrecht en Perth (Australië) strijkt het theaterfestival op 16, 17 en 18 augustus neer in De Hout. Een bruisend festival met een sfeer van cirque fantastique. Showmannen en -vrouwen, bekende en lokale podiumhelden, theater, dans, muziek, verrassende acts, kunst en voortreffelijk eten: allemaal onderdelen van een verleidelijk festivalspektakel. Gratis toegang tot het terrein: een turbulente smeltkroes in een mooie, groene omgeving. Geniet voor een miniprijsje van voorstellingen, improvisaties en experimenten op het veld en in prachtige circustenten!
Wilt u zo vriendelijk zijn bijgaand persbericht en een foto op te nemen in uw eerstvolgende editie.

Het betreft een persbericht over SHOWMAN'S FAIR ALKMAAR
Data: 16 & 17 & 18 augustus 2019

Locatie: Alkmaarder Hout


Bijlagen:
1. 1e persbericht SHOWMAN'S FAIR ALKMAAR
2. foto: 01 SMF Alkmaar (impressie Weesp jl pinksteren 2019)
3. foto: Showman's Fair is coming to Alkmaar!
4. promoflyer Showman's Fair Alkmaar

foto's rechtenvrij
Hartelijk dank bij voorbaat.
Voor meer informatie/interview etc. bel Annemiek Klever.

vriendelijke groet,
Annemiek Klever
projectleider Showman's Fair Alkmaar

Stichting Dynamiek Fantastiek
p/a/ Stikkelwaard 83
1824 VJ Alkmaar
072 5115521
06 12059229
info@dynamiek-online.nl

Disclaimer
De informatie in dit e-mailbericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde en heeft daarmee de status vertrouwelijk. Openbaarmaking, vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekking van deze informatie aan derden is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van een van de bedrijven (Rodi Media B.V., Rodi Rotatiedruk B.V. en Rodi Verspreiding B.V.) binnen de Rodi Holding B.V.. Rodi Holding B.V. wijst iedere aansprakelijkheid af voor schade ten gevolge van een onjuiste, onvolledige en ontijdige verzending en ontvangst van de inhoud van deze e-mail. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele virussen. U wordt verzocht bij onjuiste adressering de afzender direct te informeren en het bericht te vernietigen. Wij adviseren u om bij twijfel over de juistheid of de volledigheid van het e-mailbericht contact met de afzender op te nemen. Indien u niet akkoord gaat met bovengenoemde voorwaarden dient u deze e-mail direct te retourneren aan verzender, o.v.v. "niet akkoord disclaimer" en dient deze e-mail als niet verzonden te worden beschouwd. Bij gebruik van de inhoud van deze e-mail aanvaardt u de disclaimer.

20197persberichtshowmansfairalkmaar161718augustusdehout_6809.docx

-- PERSBERICHT--

Showman's Fair: nieuw in Alkmaar

Een 3-daags theatervariété festival à la de Parade in de Alkmaarder Hout.

Showman's Fair komt naar Alkmaar! Hét nieuwe UITfestival waarop het rijke, culturele aanbod uit Alkmaar, de regio én daarbuiten wordt gepresenteerd. Na eerdere edities in Weesp, Zwolle, Utrecht en Perth (Australië) strijkt het theaterfestival op 16, 17 en 18 augustus neer in De Hout. Een bruisend festival met een sfeer van cirque fantastique. Showmannen en –vrouwen, bekende en lokale podiumhelden, theater, dans, muziek, verrassende acts, kunst en voortreffelijk eten: allemaal onderdelen van een verleidelijk festivalspektakel. Gratis krijg je toegang tot het terrein: een turbulente smeltkroes in een mooie, groene omgeving. Geniet voor een miniprijsje van voorstellingen, improvisaties en experimenten op het veld en in prachtige circustenten!

Showman's Fair Alkmaar is voor iedereen, jong en oud, die wil genieten van meerdere betaalbare avontuurtjes. Van vlooiencircus tot dansact en van goocheltruc tot knallend muziekspektakel. Uiteenlopende disciplines, waarbij volop ruimte is voor experiment en interactie. Professionals en aanstormende talenten staan op hetzelfde podium. Samen vormt het een divers en bont gezelschap dat zorgt voor een sprankelend festival waar van alles te beleven is! Een festival waar publiek en artiest elkaar ontmoeten. Tijdens een fantastische voorstelling, op t veld óf tijdens een heerlijke maaltijd. Gezamenlijk genieten we van eten aan de lange tafels en sluiten we iedere festivaldag af met een gratis live optreden.

KOMT DAT ZIEN! Festival, feest en verleiding!

Showman's Fair: 16, 17 en 18 augustus in de Alkmaarder Hout. Volg ons op Facebook en Instagram en LinkedIn. Meer informatie: www.showmansfair.nl

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Noot voor de redactie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Stichting Dynamiek Fantastiek:
Annemiek Klever via info@dynamiek-online.nl of 072-5115521 / 06-12059229

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten