Stukje rallyspektakel.
Stukje rallyspektakel. ((Foto: CHIEL KAPPE))

Rallyrijden voor het goede doel

ALKMAAR - Ruim zeventig auto's stonden 6 juli aan de start van de JCI Challenge. De schitterende auto's namen deel aan de rally en streden voor het podium en de eer. Deze dag werd door de serviceclub uit Alkmaar speciaal georganiseerd om geld op te halen voor drie lokale goede doelen, KNRM Egmond, Stichting Klas op Wielen en Stichting Sailwise. Zij mochten totaal € 20.000,- in ontvangst nemen.

De eerste prijs ging naar het team van Woldhuis vertegenwoordigt door Frank Verburg en Daphne Steenvoorden. Rick Kooij, voorzitter van de Challenge commissie, blikt tevreden terug: "De rally is mede mogelijk gemaakt dankzij diverse sponsoren. Wij willen deze sponsoren, maar ook de deelnemers bedanken voor deze zeer geslaagde dag." De JCI Challenge draait om mooie auto's, passie, gezelligheid, netwerken en natuurlijk iets terug kunnen doen voor lokale goede doelen. De opbrengsten van de JCI Challenge 2019 gaan naar drie waardevolle lokale goede doelen. Kooij voegt toe: "JCI Alkmaar wil graag bijdragen aan lokale en maatschappelijk relevante goede doelen. Met behulp van dit evenement, meerdere sponsoren, alle deelnemers en de NSGK (Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind) hebben we dit schitterende resultaat voor deze goede doelen gerealiseerd."

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten