Spetterende musicaldag in Artiance.
Spetterende musicaldag in Artiance. ((Foto: aangeleverd))

Musicaldag door Artiance

ALKMAAR - Kinderen van 7 tot 12 jaar kunnen dit najaar weer meedoen met een spetterende musicaldag. Voor € 16,- hebben zij een superleuke dag! Om 15.30 uur kunnen ze aan de familie laten zien wat ze deze dag hebben gedaan en komen ze helemaal in musicalsfeer.

"Hou jij van musical of wil je weten wat musical is? Doe dan mee met deze workshop! We gaan op reis met het boek 'De Gele Ballon' van Charlotte Dematons. De mooie prenten van boten op een woeste zee, indianen in het oerwoud en ijsschotsen op de Noordpool zetten we om in liedjes, dansen en toneelstukjes. We bootsen de geluiden van een drukke stad na. Op deze dag gaan we ook iets knutselen dat we kunnen gebruiken tijdens de presentatie. De musicaldag wordt namelijk om 15.30 uur afgesloten met een presentatie voor publiek", aldus een woordvoerder van Artiance. De workshop wordt gegeven door musicaldocenten Bertine Verbeek en Marlies van Winkel, je kunt kiezen uit één van de volgende locaties.

Zondag 20 oktober in De Daalder, Johanna Naberstraat 77. Maandag 21 oktober in Artiance, Canadaplein 3 Tijden van 10.00 tot 16.00 uur Leeftijd: 7 tot 12 jaar (vanaf groep 4) Kosten: 16 per kind (inclusief lunch). Aanmelden: www.artiance.nl/cursus/vakantie-musicaldag/

Kijk op de website van Artiance voor meer informatie www.artiance.nl

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten