(Foto: )

Suzan & Freek op podium Victorie

ALKMAAR – Suzan & Freek - bekend van de megahit 'Als het Avond is' - komen naar Alkmaar. Net als singer-songwriter Ruben Annink die dit seizoen te zien was bij het televisieprogramma 'Beste Zangers'. Dit maakte Podium Victorie bekend.

Onder de noemer 'De Minuut' plaatsten Suzan & Freek filmpjes op Facebook waarin eigen versies van bekende hits worden gespeeld. Al snel ontstond een enorme fanbasis. Debuutsingle 'Als Het Avond Is' verandert alles. Het eerste eigen nummer nestelt zich langzaam maar zeker in de harten van de luisteraars, stijgt naar de nummer 1 positie in de Top 40 en is inmiddels een ware Nederpopklassieker. Deze maand verscheen hun eerste album 'Gedeeld Door Ons'. Het concert van Suzan & Freek vindt plaats op donderdag 16 april.

Ruben Annink

Ruben Annink was onlangs te zien in het populaire televisie programma 'Beste Zangers' en reeds op zijn zeventiende stond hij al in de finale van De Beste Singer-Songwriter van Nederland. haalde hij de finale van 'De beste singer-songwriter'. Het concert vindt plaats op vrijdag 6 maart.

Tickets zijn te bestellen via de website www.podiumvictorie.nl.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten