Het team in actie.
Het team in actie. ((Foto: aangeleverd))
Bedrijf in Beeld

Airco controle bij ABK autogassystemen en M-Techniek

  Bedrijf in Beeld

ALKMAAR - Bij ABK Autogas en M-Techniek in Alkmaar aan de Hamsterkoog 1, kan iedereen zaterdag 4 mei gebruik maken van een gratis aircocontrole mét gratis attentie. Het duo is in 2012 gaan samenwerken. Ondanks dat dit het begin van de crisisperiode bleek te zijn was dit een goede stap. Kort na de start zijn de eigenaren Wiljam Kaandorp en Martijn Snijder gezamenlijk autoverkoopbedrijf W&M Occasions begonnen.

Vanaf januari 2018 is het gehele bedrijf gehuisvest in een modern en ruim garagegebouw, gevestigd aan de Hamsterkoog 1 in Alkmaar met alle drie genoemde bedrijven onder één dak. ABK Autogas is gespecialiseerd in het installeren en onderhoud van LPG-installaties. Veel reguliere auto's zijn om te bouwen tot 'groene' auto's. Om op een erkende en 100% veilige manier dit te kunnen doen wordt bij ABK Autogas gewerkt met gecertificeerde LPG- en APK keurmeesters erkend door RDW. Naast autogas is er in het bedrijf passie voor auto's van 1940 tot heden. Van klein tot groot kan de klant geholpen worden met storingen, reparaties en renovatie waardoor men nog jaren rijplezier kan beleven aan elke auto van jong naar oud.

Van éénmansbedrijf naar garage

M-Techniek voor al het onderhoud en oplossingen aan het voertuig heeft zich ontwikkeld van éénmansbedrijf tot een garage met meerdere monteurs met APK- en LPG-keurmeesters. Aanpassingen voor rijscholen alles van technische aard is mogelijk. M-Techniek kijkt vooruit door specialisatie van erkende monteurs in verkoop en onderhoud van elektrische en hybride auto's. Ander specialisme van M-Techniek is het 'chippen op maat', een techniek waarmee het vermogen van een motor efficiënter wordt benut. De ontwikkelingen van auto's die op waterstof kunnen rijden wordt met grote belangstelling gevolgd.

Transparantie

Voor beide bedrijven is een goede en open relatie met de klant vanzelfsprekend; transparantie over noodzakelijk uit te voeren reparaties worden vooraf besproken. Het gebruik van gerecyclede onderdelen wordt in sommige gevallen voorgesteld om kosten te besparen en het is nog duurzaam ook. Als service voor de klanten is er een haal- en brengservice en is een aantal leenauto's of leenfietsen beschikbaar. Wachtende klanten worden ontvangen in een gezellige kantine. ABK en M-Techniek zijn erkend steunpunt voor de verkoop van JLM producten. Daarnaast fungeren zij als DPF-Doctor als roetfilter specialist (DPF=Diesel Partikel Filter).

www.abk-autogas.nl www.mtechniek.nl www.wm-occasions.nl Hamsterkoog 1 1822 CD Alkmaar 072-5200700.

Meer berichten