Bedweters Alkmaar.
Bedweters Alkmaar. ((Foto: aangeleverd))
Bedrijf in Beeld

BEDWETERS louter operationeel vanuit Alkmaar

  Bedrijf in Beeld

ALKMAAR - De unieke beddenspeciaalzaak BEDWETERS, wie kent deze niet? Al 22 jaar is dit bedrijf vertegenwoordigd in Alkmaar aan de Vondelstraat 53 en daar verandert ook niets aan. "Sterker nog, we hebben alle werkzaamheden die we buiten Alkmaar uitvoerden met ingang van heden verlegd naar onze vestiging in de Vondelstraat 53", meldt Frans Homma, sinds 1997 eigenaar van DE BEDWETERS.

Filiaal Velsen-Noord gesloten

Recentelijk werden namelijk de deuren van het BEDWETERS-filiaal in Velsen-Noord gesloten. Frans Homma legt uit: "Onze bedrijfsleider in Velsen-Noord stopte ermee en om iemand op deze post goed te vervangen, ben je zomaar twee jaar verder. Daarom achtten wij het beter deze vestiging te sluiten en al onze werkzaamheden vanuit Alkmaar te continueren. Met ons vakkundige team zijn wij namelijk heel goed in staat om de gehele Kop van Noord-Holland te bedienen. Tenslotte verandert er niets aan het sterke aanbod en de service die de klant van ons gewend is."

Complete collectie

DE BEDWETERS is groot geworden met een grote collectie bedden, boxsprings en matrassen. "Of je nou een kingsize bed zoekt of een kinderbed, voor alle formaten zit je bij ons goed. Naast bedden, boxsprings en matrassen hebben we natuurlijk ook onze webshop met een groot aantal slaapkameraccessoires, een complete collectie beddengoed, schuifwandkasten, vloeren en raamdecoratie. Kortom, voor een goede nachtrust, ben je bij ons op de juiste plek!" Voeg daarbij de jarenlange ervaring, uitstekende service en combinatie van een online beddenwinkel en beddenzaak in Alkmaar, en je weet waarom DE BEDWETERS uniek mag worden genoemd. Frans: "Wij werken met de leukste merken. Zo vind je bij ons het bekende Boone opklapbed, de Henson Design boxspring en het fluweelzachte Tempur kussen. Ook populaire labels zoals, Dico bedden en Avek bedden, hebben een plekje bemachtigd in onze Alkmaarse winkel."

Maar BEDWETERS is meer: groot in het leggen van vloerbedekking zoals tapijt, vinyl, laminaat, pvc plak en klik en tevens een grote collectie raamdecoratie.

Op zoek naar zéér betaalbare bedden? Check dan de bedden-outlet. Wie zich inschrijft voor de nieuwsbrief hoeft geen enkele aanbieding te missen! Zie www.debedweters.nl voor meer info of kijk op Facebook.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten