Bedrijf in Beeld

Get ready for... Summerdeals!

  Bedrijf in Beeld

REGIO - Nog een paar dagen en dan begint officieel de zomer, daarom profiteert u nog tot 30 juni van ongekend veel voordeel op onze voorraadmodellen van de Audi A3, A4 en Q2 tijdens de Get ready for... Summerdeals.

Koopt u een voorraadmodel? Dan ontvangt u naast de zeer scherpe prijsstelling ook nog eens een aantrekkelijke inruilpremie. Ook is het mogelijk om de A3, A4 en Q2 privé te leasen of zakelijk te leasen met operationeel lease.

Maar daar stopt het voordeel niet! Koopt of leaset u een nieuwe Audi? Dan kunt u ook nog eens gratis een vakantiepakket kiezen. U kunt kiezen uit pakket 1 met Audi badslippers quattro, Audi strandlaken en Sonos Play 1 box óf pakket 2 met dakdragers voor uw nieuwe Audi.

Voorraadvoordeel

Wanneer u kiest om een van de voorraadmodellen van de A3, A4 of de Q2 te kopen, ontvangt u naast een zeer scherpe prijs ook nog eens een voordelige inruilpremie. Zo ontvangt u bovenop het taxatiebedrag een inruilpremie van € 1.000,- op de Audi A3, op de Audi Q2 bedraagt de inruilpremie € 1.250,- en op de Audi A4 ontvangt u maar liefst € 2.000,-.

Private leasen

Wilt u liever privé leasen? Dat kan met Broekhuis Private Lease. Zo leaset u de Audi A3 al vanaf € 449,- per maand en de Audi A3 S line S-tronic al vanaf € 510,- per maand. Ook kunt u de Audi Q2 Design of Sport Pro line privé leasen vanaf € 449,-.

Kortom, waar wacht u nog op? Kom voor 30 juni langs bij onze Audi vestigingen in Alkmaar of Haarlem en profiteer van het voorraadvoordeel.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Wekelijks op de hoogte van Alkmaar nieuws, leuke evenementen en diverse winacties.
Maak kans op een rondvlucht of een weekend weg

* verplicht veld

 

Meer berichten