Alkmaarse Poort bestaat 30 jaar.
Alkmaarse Poort bestaat 30 jaar. ((Foto: aangeleverd))
Bedrijf in Beeld

Restaurant Alkmaarse Poort viert dertigjarig bestaan

  Bedrijf in Beeld

ALKMAAR - Het is dinsdag 9 juli alweer 30 jaar geleden dat Margreet Kops de laatste steen legde van hun restaurant aan de Omval 72 in Alkmaar. Een reden voor een feestje want dertig jaar is niet niks. Op 7, 8 en 9 juli wordt in de Alkmaarse Poort feest gevierd met gratis entrees bij de lunch of bij een diner. Een voorbeeld daarvan is de jubileumlunch voor slechts € 14,95.

Margreet runt samen met haar zoon Chris de zaak."We bedienen decennia lang onze gasten met plezier en passen onze kaart op het seizoen aan. We zien met regelmaat families en onze gasten terugkomen voor uiteenlopende feesten en partijen. Gasten kunnen bij ons terecht voor een heerlijke kop koffie met gebak op het terras, tot het houden van een cursus voor twintig deelnemers of het vieren van een uitbundig feest met honderden tegelijk in ons restaurant en in de partyzalen. Het voelt altijd weer een hele eer dat wij dit voor velen families mogen verzorgen."

Naast dat de zaak door de ligging aan de N242 (ring oost) gemakkelijk te bereiken is heeft de Alkmaarse Poort met advies van de Invalidenbond alles zodanig aangepast dat deze rolstoelvriendelijk is. Er is dan ook altijd voldoende gratis parkeergelegenheid. Iedereen is van harte welkom aan de Omval 72 in Alkmaar. De Alkmaarse Poort is te bereiken op 072 -5402839. Kijk ook op www.alkmaarsepoort.nl

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Wekelijks op de hoogte van Alkmaar nieuws, leuke evenementen en diverse winacties.
Maak kans op een rondvlucht of een weekend weg

* verplicht veld

 

Meer berichten