Het team van Uitvaartverzorging Duin.
Het team van Uitvaartverzorging Duin. ((Foto: aangeleverd))
Bedrijf in Beeld

Uitvaartverzorging Duin dag en nacht bereikbaar

  Bedrijf in Beeld

Uitvaartverzorging Duin Dag en nacht bereikbaar

Als uw dierbare is overleden, dan is dat meestal heel verdrietig. Een persoon die u liefhebt, is er plotseling niet meer. Dat is nauwelijks te bevatten. Wat overblijft is een groot gemis. Herinneringen aan de overledene komen als vanzelf bovendrijven. Deze wilt u graag delen met familie en vrienden. En hoe moet het nu verder? Terwijl u veel te verwerken hebt, moet u zich al meteen bezighouden met de naderende uitvaart. U dient in korte tijd belangrijke, emotionele beslissingen te nemen. Eigenlijk staat uw hoofd hier nog niet naar. Het is dan prettig zo min mogelijk na te hoeven denken over de praktische zaken rondom een uitvaart. Uitvaartverzorging Duin regelt de hele uitvaart, uiteraard in nauw overleg met u.

Uw zorgen uit handen

Natuurlijk is het fijn als uw uitvaartverzorger uw wensen snapt en serieus neemt. Daarom gaat uw voorkeur uit naar een deskundige uitvaartbegeleider die goed luistert, adviseert en uw uitvaart van A tot Z regelt. Zo behoudt u tijd en energie om waardig afscheid te nemen en kunt u later met een tevreden gevoel terugkijken op de crematieplechtigheid of begrafenis. Belangrijk, want u kunt een uitvaart maar een keer goed laten verlopen.

Passende uitvaart

Een deskundig, maatgericht en eerlijk advies, dat krijgt u van Uitvaartverzorging Duin. U heeft een waardig afscheid voor ogen; een afscheid dat voor honderd procent voldoet aan de wensen van de overledene en strookt met de ideeën van u en eventuele andere nabestaanden. De uitvaartverzorgers stellen uw vragen zeer op prijs en begrijpen uw emoties en twijfels. Wilt u een eenvoudige uitvaart of juist uitbundig? Uw wensen staan centraal bij Uitvaartverzorging Duin.

Vertrouwensband

Het is prettig en efficiënt contact te onderhouden met een uitvaartbegeleider en dus niet met meerdere personen. Zo hoeft u uw verhaal niet twee keer te vertellen en kunt u een vertrouwensband met de uitvaartbegeleider opbouwen. Daarnaast is uw uitvaartverzorger 24 uur per dag bereikbaar en krijgt u altijd een van de uitvaartverzorgers aan de telefoon. U hoeft dus niet bang te zijn met een callcenter te worden doorverbonden.

Respect

U kunt rekenen op de grootst mogelijke zorg en diep respect van alle mensen die betrokken zijn bij de uitvaart. Dat geldt bijvoorbeeld voor de chauffeurs van het rouwvervoer van Uitvaartverzorging Duin. Zij staan direct voor u klaar en garanderen een optimale en sociale dienstverlening. Zo rijdt de rouwauto of rouwstoet stapvoets door uw straat. De uitvaartverzorgers lopen voor de auto mee. Deze werkwijze zorgt voor een waardige sfeer.

Uitvaartcentra

Wij hebben twee uitvaartcentra in eigen beheer namelijk in Alkmaar en Koedijk. Daarnaast verzorgen wij uitvaarten in andere uitvaartcentra, bijvoorbeeld in Langedijk, Bergen, Egmond, Heerhugowaard, Akersloot, Limmen en Heiloo. Maar u kunt ook voor uitvaarten op andere locaties bij ons terecht.

De uitvaartcalculator

U kunt op de website van Uitvaartverzorging Duin zelf uw uitvaartkosten berekenen. Selecteer hieronder het type uitvaart dat u wenst, volg daarna het 10-stappenplan. Het pictogram hiernaast geeft in de 10 stappen extra informatie over bepaalde onderdelen. Klik hier of ga naar www.uitvaartverzorgingduin.nl/uitvaart-kosten/ Wij als Uitvaartverzorging Duin kunnen u ook adviseren over het afsluiten van verzekeringen of deposito's. Een kosteloze voorbespreking is altijd mogelijk na een telefonische afspraak. Verzekeringen zijn er in vele soorten. Meer informatie kunt u vinden op www.uitvaartverzorgingduin.nl of bel met 072 - 511 52 38.

Uitvaartverzorging Duin - Lindenlaan 100 - 1815 HJ Alkmaar
  

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Wekelijks op de hoogte van Alkmaar nieuws, leuke evenementen en diverse winacties.
Maak kans op een rondvlucht of een weekend weg

* verplicht veld

 

Meer berichten