Dacia Duster.
Dacia Duster. ((Foto: aangeleverd))

Dacia Duster

  Bedrijf in Beeld

REGIO - De Dacia Duster heeft vorig jaar een volledig nieuw exterieurdesign en een compleet herzien interieur gekregen. De Duster combineert het comfort en de terreineigenschappen van een SUV en de komende weken heeft Stokman extra scherpe voorraaddeals op de Duster TCe130 en TCe150.

De Duster valt op door zijn robuuste en assertieve vormgeving, terwijl het moderne interieur meer comfort en gebruiksgemak biedt. De algehele kwaliteit is naar een hoger niveau getild en het model is leverbaar met nieuwe comfort- en veiligheidsvoorzieningen die nooit eerder in het aanbod van Dacia voorkwamen.

De Dacia Duster is een onvervalste, veelzijdige en comfortabele SUV voor elke dag. Opvallend is ook het trekgewicht van deze voorraad Dusters: 1500kg (geremd). Dit maakt de Duster een ideale auto voor de vakantie met caravan of boot. Sinds kort is de Dacia Duster ook leverbaar in de unieke uitvoering Série Limitée Tech Road met onder meer speciaal ontworpen sportieve stoelbekleding en rode accenten in het interieur. Aan de buitenzijde is de nieuwe topversie voorzien van hoogglanzend zwarte spiegelkappen met rode striping, zwarte striping op de B-stijl en smaakvolle design 17 inch lichtmetalen wielen 'Maldive' met rode naafdop. Verder wordt de aantrekkingskracht van de Série Limitée Tech Road extra versterkt door nieuwe carrosseriekleuren, waaronder de aansprekende en nieuwe kleur 'Rouge Fusion'.

De Dacia Duster Série Limitée Tech Road modellen zijn eveneens uitgerust met: Climat Control/Navigatie systeem /Parkeersensoren aan de achterzijde/Achteruitrij camera/Handsfree Card.

Bezoek nu de showroom van Stokman in Alkmaar, Den Helder of Hoorn en word verrast door de voorraadacties op de Dacia Duster. (Zie advertentie elders in deze krant).

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Wekelijks op de hoogte van Alkmaar nieuws, leuke evenementen en diverse winacties.
Maak kans op een rondvlucht of een weekend weg

* verplicht veld

 

Meer berichten