(Foto: aangeleverd)

Weer in beweging na de zomer?

  Bedrijf in Beeld

ALKMAAR - Conditie opbouwen, vet verbranden en ontspannen. Low- impact oefeningen, uitgevoerd op aansprekende muziek op een voor elk lichaams- en leeftijdstype geschikte manier. Dat is Tacoyo. Tacoyo is hét antwoord voor wie op zoek is naar een sportvorm die op elk niveau aanspreekt, geestelijk en lichamelijk resultaat oplevert en wél vol te houden is! Deze vernieuwende sportmethode verovert terrein. Let op: het nieuwe seizoen start di. 27 en do. 29 augustus. 

Ontdek TACOYO en ervaar de kracht van in - en ontspanning!

In - en ontspannen. Tacoyo is een afkorting voor Training, Ademhaling, Conditie, Ontspanning, Yoga en Omgaan met stress. Bij het ontwikkelen van deze methode zijn vetverbrandende intensieve bewegingsvormen gecombineerd met stressverlagende ontspanningsoefeningen uit onder andere yoga. Het resultaat is een laagdrempelige, effectieve sport die prima past bij de recente adviezen van de gezondheidsraad.

Meer fysieke en mentale energie. Tacoyo is een zeer intensieve bewegingsvorm. Er worden veel spieren tegelijkertijd ingespannen. Dit zorgt voor een goede vetverbranding en spieropbouw en is een goede ondersteuning bij het afvallen. Je leert op een prettige manier spanning ervaren en loslaten. Hierdoor krijg je meer fysieke en mentale energie. Dit werkt als een buffer tegen stress. Van zweverigheid is tijdens de lessen Tacoyo geen sprake. Plezier staat voorop!

Spanning. Tacoyo leert je bewust omgaan met spanning, en laat je, door oefeningen, voelen hoe je op stress reageert. Tegelijkertijd leer je spanning loslaten. Je leert de momenten waarop je stress opbouwt herkennen en erop te reageren.

Voor wie? Tacoyo is geschikt voor iedereen doordat de oefeningen gedifferentieerd worden aangeboden: wel of niet getraind, jong of oud, man of vrouw, wel of niet ritmisch. Niet alleen mensen met een stressvolle baan of omstandigheden vinden baat bij Tacoyo. Het is vooral lekker sporten!

De muziek is op de oefeningen afgestemd. Tijdens de intensieve oefeningen motiverende popmuziek en tijdens de ontspanning klassieke muziek met elke week andere muziek. De lessen zijn een verrassende mix van pittige inspanning en heerlijke rust. Benieuwd? Er is altijd ruimte voor een vrijblijvende proefles! Instappen kan wanneer je wilt. (Zie advertentie en www.TACOYO.nl).

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Wekelijks op de hoogte van Alkmaar nieuws, leuke evenementen en diverse winacties.
Maak kans op een rondvlucht of een weekend weg

* verplicht veld

 

Meer berichten