Layla en Sanne.
Layla en Sanne. (Foto: aangeleverd))

Klein Horeca: gastvrijheid met een glimlach!

  Bedrijf in Beeld

REGIO - Onder het genot van een glas wijn en de passie voor horeca en mens ontstond het idee. Niet veel later was het kersverse hospitalitybureau van de jonge onderneemsters Sanne (22) en Layla (23) een feit. Achttien maanden later en 35 medewerkers rijker kunnen de meiden terugkijken op een succesvolle periode. "Ons team is inmiddels inzetbaar door heel Noord-Holland!", vertelt Sanne.

Bij Klein Horeca kan de klant rekenen op persoonlijk contact, kwaliteit en service op maat. Het team is met zorg samengesteld en weerspiegelt het enthousiasme van de eigenaresses. Zij staan altijd klaar om gasten de aandacht te geven die zij verdienen.

Vliegende start

Of de meiden deze vliegende start hadden verwacht? "Eigenlijk niet, maar gelukkig komen we uit ondernemende families en zijn we omringd door ervaren mensen die ons kunnen adviseren", legt Layla uit.

Genieten

De meiden realiseren zich dat het bijzonder is om op zulke jonge leeftijd al bezig te zijn met ondernemen en genieten van de ontwikkelingen die zij en hun bedrijf doormaken. Met een fantastisch team en veel mooie samenwerkingen ziet de toekomst er veelbelovend uit.

Op zoek?

Op zoek naar personeel voor een evenement of juist op zoek naar een bijbaan in de horeca? Neem een kijkje op www.kleinhoreca.com of geef Sanne en Layla een belletje via 06 42102751.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten