Het nieuw te openen crematorium in Alkmaar.
Het nieuw te openen crematorium in Alkmaar. ((Foto: aangeleverd))

Nieuw crematorium Alkmaar, onderdeel van Monuta

  Bedrijf in Beeld

ALKMAAR - Het nieuwe crematorium in Alkmaar opent binnenkort haar deuren. Het prachtige moderne complex, gelegen aan de Meerweg in Alkmaar, tussen Bergen, Heiloo en Egmond in, is voor Monuta een prachtige aanvulling op haar diensten.

Functioneel uitvaartcentrum

Samen met PC heeft Monuta dit functionele uitvaartcentrum ontwikkeld. Er komen vier afscheidskamers waar families de mogelijkheid hebben om met een eigen sleutel op elk gewenst moment van de dag bij hun overleden dierbare te zijn. De zogenaamde 24 uurs kamers. Aula 'De Viaan' met 75 zitplaatsen en aula 'De Groot' met 250 zitplaatsen zijn sfeervol ingericht met een prachtig uitzicht over de polders van de Egmondermeer.

Sfeervolle afscheidsplechtigheid

Koffiekamer 'Allecmere' biedt ruimte aan 75 personen waar tevens ook een condoleance of een intieme, sfeervolle afscheidsplechtigheid gehouden kan worden. In het Grand Café is ruimte voor 250 personen.Voor de regio Alkmaar en omstreken is er nu eindelijk een crematorium en functioneel uitvaartcentrum ineen. Als zelfstandige uitvaartverzorgers zijn Petra Timmers (werkgebied: de gehele gemeente Alkmaar) en Dorien Veerman (werkgebied: Bergen, Bergen aan Zee, Heiloo, Egmond, Groet en Schoorl) voor Monuta actief.

Ook als u niet of elders verzekerd bent kunt u bij hun terecht voor het verzorgen van een uitvaart op deze locatie.

Open dag

Zij heten u graag welkom op de open dag die gepland staat voor november. Houdt u de media in de gaten voor de exacte data en tijdstippen? Petra en Dorien geven u graag een rondleiding en antwoord op al uw vragen. Ook zorgen zij dat de koffie klaarstaat. Maak gerust een afspraak met Petra of Dorien om uw uitvaartwensen te bespreken.

Er is meer mogelijk dan u denkt. T 0800 – 023 05 50. Of mail naar: ptimmers@monuta.nl of dveerman@monuta.nl

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten