ROC TOP: persoonlijk mbo-onderwijs

Partnerbijdrage
Afbeelding
(Foto: Matthijs van Roon)

REGIO - Onderwijs op maat en een goede begeleiding van studenten: dat is het mbo-onderwijs van ROC TOP in een notendop. Want alles wat je aandacht geeft, groeit. ROC TOP gelooft in kleinschalig, gepersonaliseerd en praktijkgericht onderwijs in co-creatie met het lokale bedrijfsleven. Deze vorm van onderwijs biedt elke student het beste perspectief om zijn of haar vaardigheden te ontwikkelen voor de arbeidsmarkt van de toekomst. Op de vier centraal gelegen campussen in Amsterdam volgen studenten uitdagend mbo-onderwijs op alle niveaus. Hiermee draagt ROC TOP bij aan de kracht en vitaliteit van de grootstedelijke Amsterdamse economie en samenleving.

Partnerbijdrage dossier

Vier campussen in Amsterdam

"Bij ROC TOP besteden we veel aandacht aan studie-, loopbaan- en stagebegeleiding. Waar kunnen we studenten helpen? Zijn er dingen die we kunnen aanpassen om de studie soepeler te laten verlopen? Ook studenten die nog meer uitdaging willen of sneller hun studie kunnen afronden, zijn bij TOP goed op hun plek. Wij houden onze campussen bewust klein, waardoor studenten gekend én herkend worden. Kiezen voor ROC TOP is een bewuste keuze. De komende jaren blijft ROC TOP investeren in het vernieuwen van haar onderwijs. Studenten gaan daarbij een modulair onderwijsprogramma volgen, dat aansluit bij hun individuele behoefte en leefwereld en worden voortdurend uitgedaagd. Zodat studenten niet alleen hun diploma halen, maar zich ook ontwikkelen als mens en wereldburger."

Dinsdag 12 maart is er een open huis op alle ROC TOP campussen in Amsterdam. Dan kan de toekomstige mbo-student zelf ontdekken welke opleiding het beste bij hem of haar past. Voor meer informatie: www.roctop.nl/open-huis.