Niki Terpstra op Wieler 3 daagse Alkmaar

  Nieuws
Niki Terpstra in actie. (Foto: Cor Vos)
Niki Terpstra in actie. (Foto: Cor Vos) (rodi.nl)

ALKMAAR - Niki Terpstra verschijnt in de tweede editie van de Wieler 3 daagse Alkmaar (W3dA) aan de start. Niki, een icoon binnen de wielerwereld, deed pasgeleden nog heel België opveren met een sensationele overwinning tijdens de Ronde Van Vlaanderen. Wedstrijdleiders Robert Slippens en Danny Stam starten met deze eerste naam aan een indrukwekkend deelnemersveld.


Volgens Danny Stam, samen met Robert Slippens verantwoordelijk voor de wedstrijdleiding van de W3dA, komt Terpstra graag naar Alkmaar. “Als meervoudig Nederlands Kampioen op de baan op verschillende onderdelen heeft hij hier jaarlijks heel wat uren rond gereden. Daarnaast heeft Niki drie keer de Zesdaagse van Rotterdam gewonnen en twee keer de Zesdaagse van Amsterdam. Wij gaan een sterke partner voor hem zoeken waarmee hij zeker gaat strijden voor een podium plek. Het koppel Stroetinga/Havik, winnaar van 2017, is gewaarschuwd!”
De Wieler 3 daagse Alkmaar vindt plaats op 18, 19 en 20 oktober. Dit spektakel staat garant voor drie dagen top sport en entertainment voor jong en oud. De kaartverkoop is inmiddels geopend. Kaarten zijn te reserveren via www.w3da.nl/tickets.

Meer berichten