Voetbaltoernooi Cruyff Court Daalmeer

  Nieuws
Voorrondes van het 6 vs. 6 voetbaltoernooi op het Cruyff Court in Daalmeer. (Foto: aangeleverd)
Voorrondes van het 6 vs. 6 voetbaltoernooi op het Cruyff Court in Daalmeer. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

ALKMAAR - Alkmaar Sport organiseert woensdagmiddag 17 oktober, 31 oktober en 7 november de voorrondes van het 6 vs. 6 voetbaltoernooi op het Cruyff Court in de Daalmeer in Alkmaar. Kinderen uit groep 7 en 8 van de basisschool kunnen zich inschrijven met een vrienden- of schoolteam van 6 personen. Zowel jongens- als meidenteams nemen het tegen elkaar op en strijden om een plek in de regionale finale. De inschrijving verloopt via www.alkmaarsport.nl/cruyffcourt.
Cruyff Courts 6 vs. 6 is een internationaal kampioenschap waarbij jongens en meisjes uit groep 7 en 8 deelnemen op één van de 230 Cruyff Courts wereldwijd. Met dit kampioenschap biedt de Cruyff Foundation kinderen de kans om zich te meten met de winnende teams van andere Cruyff Courts. De winnende teams bij de jongens en meisjes zullen in het voorjaar van 2019 de regiofinales spelen. De winnaars van deze toernooien plaatsen zich uiteindelijk voor de finale. Zij strijden dan om de titel Cruyff Courts Kampioen 6 vs. 6 van Nederland 2019. Waarna de winnaar zelfs naar de Europese finale zal doorstromen.
Aanmelding is mogelijk via www.alkmaarsport.nl/cruyffcourt of mail r.jonker@alkmaarsport.nl. Meer informatie over het voetbaltoernooi is te vinden op www.alkmaarsport.nl/cruyffcourt.

Meer berichten