Podium onder de Toren start met Comedy Express

  Nieuws
Spreekstalmeester Kristel Zweers praat de optredens van Felix Heezemans, Ronald Smink en Roel C. Verburg aan elkaar. (Foto: aangeleverd)
Spreekstalmeester Kristel Zweers praat de optredens van Felix Heezemans, Ronald Smink en Roel C. Verburg aan elkaar. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

GROOTSCHERMER - Podium onder de Toren uit Grootschermer start zaterdag 29 september met een optreden van de Comedy Express.
Het optreden van de Comedy Express is de eerste van acht voorstellingen in de Dorpskerk van Grootschermer. Gedurende het seizoen treden internationaal en nationaal bekende artiesten op. Onder hen Americana-zangeres Mary Gauthier, Maria Adriana, Zilveren Harp-winnares Janne Schra en zangeres Niki Jacobs.
Zaterdag 29 september staan vanaf 20.15 uur drie optredens van stand-upcomedians garant voor een dynamisch en humoristisch totaalpakket. Spreekstalmeester Kristel Zweers praat de optredens van Felix Heezemans, Ronald Smink en Roel C. Verburg aan elkaar. Kaarten kunnen worden besteld via de website www.podiumonderdetoren.nl. De volgende voorstelling vindt plaats op vrijdagavond 19 oktober. Dan treedt Americana-zangeres Mary Gauthier op. Er is nog een beperkt aantal kaarten verkrijgbaar.

Meer berichten