(Foto: Richard Beukelaar)

Charmless i in Podium Victorie

ALKMAAR - De Alkmaarse band Charmless i maakte in mei 2018 zijn succesvolle officiële podiumdebuut in Podium Victorie te Alkmaar tijdens een Pussycat Lounge-avond.

Hierna volgde een ware zegetocht die leidde langs vier (!) nummer één-hits in toonaangevende onafhankelijke hitlijsten, internationale aandacht en enerverende liveshows waarin zij al hun vuige hits telkens met verve vertolkten. Nu is het tijd voor een terugkeer naar de basis. Charmless i komt naar huis. Victorie, zet je schrap voor Electro-Britrock van het hoogste niveau.

De band presenteert 7 maart de tweede E.P. genaamd 'Next Level' in Podium Victorie. De E.P. is ter plekke in fysieke vorm verkrijgbaar, maar liefst bijna twee maanden voorafgaand aan de digitale release op download- en streamingplatforms. 'Next Level' is de eerste release waaraan de gehele definitieve line up van Charmless i heeft bijgedragen. Dit heeft de E.P. daadwerkelijk naar een volgend muzikaal niveau getild. Speciale muzikale gast is de Amsterdamse band The Pheromones, bekend van hun rauwe 'hot rock'-sound, die hint naar blues en doet denken aan Nederlandse legendes als Herman Brood en The Golden Earring.

Meer berichten