Wijkcentrum Overdie houdt open dag.
Wijkcentrum Overdie houdt open dag. ((Foto: aangeleverd))

Open dag Wijkcentrum Overdie

ALKMAAR - Wijkcentrum Overdie aan Van Maerlantstraat 8-10 houdt zaterdag 16 maart van 12.00 tot 16.00 uur een open dag voor wijkbewoners, gebruikers van het centrum en iedereen die nieuwsgierig is naar wat het wijkcentrum te bieden heeft. Er is een speciaal programma voor kinderen. Kunstenaars tonen hun artistieke werk. Huurders presenteren zich en er is live muziek.

Wijkcentrum Thuis in Overdie is een centrum voor jong en oud waar veel wijkbewoners aan activiteiten deelnemen. Ze lenen boeken of speelgoed voor hun kinderen en spreken met elkaar af voor een praatje of het drinken van een kopje koffie. Doordeweeks kan iedereen in het wijkcentrum heerlijk lunchen en tweemaal in de week kan wordt voor met name buurtbewoners voor een lage prijs een diner bereid. Het wijkcentrum beschikt over verschillende zalen voor verhuur en verzorgt op afspraak zelf de catering.

Wijkcentrum Thuis in Overdie nodigt iedereen uit om op de open dag een kijkje te komen nemen. De entree is gratis en het gevarieerde programma biedt voor elk wat wils. In samenwerking met Artiance worden er kinderactiviteiten georganiseerd, waaronder hapjes maken, van plastic afval kunst maken, dansen en muziek maken. Diverse kunstenaars exposeren hun werk. Zij leiden de bezoekers langs hun kunstwerken, die verspreid in het wijkcentrum hangen, terwijl ze hen over de achtergronden van hun werk vertellen. In de Don Bosco zaal presenteert een aantal vaste huurders zich aan de bezoekers.

Meer informatie over de open dag en het wijkcentrum op www.thuisinoverdie.nl .

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Via de wekelijkse nieuwsbrief houden we je op de hoogte van alles wat er in Alkmaar gebeurt, leuke evenementen en diverse winacties.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een weekendje weg!

De Rodi Alkmaar nieuwsbrief:

* verplicht veld

Meer berichten