(Foto: aangeleverd)

Top 5 TAQA Theater De Vest april

ALKMAAR - Hieronder de Top 5 van voorstellingen in de maand april in TAQA Theater De Vest.

Laten we eerlijk zijn – Owen Schumacher, Beau Schneider & Hanneke Drenth. Dinsdag 2 april, 20.15 uur

In 'Laten we eerlijk zijn' ontmoeten de werelden van toneel en cabaret elkaar in een hilarische mix. Een slim plot, een flinke dosis zelfspot, goede grappen en het talent van acteurs en cabaretiers om een meeslepend verhaal met veel humor te vertellen ontmoeten elkaar in dit nieuwe komische stuk. Owen Schumacher ('Koefnoen'), Beau Schneider (o.a. Hendrik Groen) en comédienne Hanneke Drenth (Jasperina de Jong in 'De Grote Drie) spelen samen in deze gloednieuwe en pijnlijk grappige comedy.

Tineke Schouten – Highlights. Donderdag 4 en vrijdag 5 april, 20.15 uur

Als vervolg op haar persoonlijke show van de afgelopen seizoenen maakt Tineke in 'Highlights' een reis door haar enorme theatercarrière. De mooiste sketches, types en liedjes - voorzien van een nieuw jasje – passeren de revue. Uiteraard kan Tineke het niet laten om ook met nieuw materiaal te komen. Een monument van een show, door een monument van een showvrouw: gegarandeerd een fantastische avond uit.

Turks Fruit – Chris Peters, Bart Klever, Debbie Korper e.a. Woensdag 10 april, 20.15 uur

Het boek was een bestseller, de film een blockbuster, de musical een kaskraker en dan is er nu de mag-je-niet-missen toneelbewerking van het ultieme liefdesverhaal uit de Nederlandse literatuur: 'Turks Fruit'. De voorstelling vertelt van de heftige liefde tussen een beeldhouwer en een liftster. Hun ongekend passionele relatie krijgt een dramatische wending als de jonge vrouw ernstig ziek wordt. De toneelbewerking van Sophie Kassies is een ongekuiste, sensuele én ontroerende hommage aan dit liefdesverhaal zonder weerga.

Efteling presenteert – Sprookjessprokkelaar de musical (6+)                        

Zondag 14 april 13.30 en 16.00 uurEfteling presenteert een nieuwe, spannende familiemusical. Ze vertellen over de twaalfjarige Sterre, die met haar opa aan de rand van het bos woont. Als haar enige boek letterlijk stuk is gelezen, wijst opa haar op de verborgen sprookjesbibliotheek in het verlaten kasteel. Daar, achter de juiste deur, wachten eindeloos veel verhalen die gelezen en verteld moeten worden. Vindt Sterre de juiste deur? Wat zit er achter al die andere deuren? En wie is toch die Sprookjessprokkelaar?

YAMATO – Passion

Donderdag 25 april, 20.15 uur Je moet ze niet als buren hebben, maar in het theater is YAMATO een fantastische ervaring. Het drum- en percussiegezelschap werd in 1993 opgericht en is genoemd naar de regio Yamato, die wordt gezien als de bakermat van de Japanse cultuur. Wereldwijd lieten zo'n vijf miljoen mensen zich al meeslepen door de opwindende ritmes van deze uiterst gedisciplineerde mannen en vrouwen. Het bespelen van bijvoorbeeld de meer dan vijfhonderd kilo wegende Taiko-drum vereist de spierkracht en het uithoudingsvermogen van een topatleet.

Win vrijkaarten

Maak kans op twee vrijkaarten voor 'Sprookjessprokkelaar de musical' op zondag 14 april. Beantwoord de volgende vraag: Wie zijn de schrijvers van het boek 'Sprookjessprokkelaar'? Stuur je antwoord naar marketing@taqatheaterdevest.nl

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Via de wekelijkse nieuwsbrief houden we je op de hoogte van alles wat er in Alkmaar gebeurt, leuke evenementen en diverse winacties.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een weekendje weg!

De Rodi Alkmaar nieuwsbrief:

* verplicht veld

Meer berichten