Ultiem liefdesverhaal 'Casablanca'

Algemeen

ALKMAAR - Onlangs ging de muziektheaterproductie ' Casablanca' in première, naar de gelijknamige Hollywoodproductie. In de voorstelling wordt het klassieke verhaal over liefde en moraal in roerige tijden verbonden met de prangende actualiteit. Een bijzondere productie met Stefan Rokebrand en Jamie Grant de hoofdrollen en nieuw gecomponeerde muziek van Gouden Kalf-winnaar Helge Slikker. De voorstelling is op vrijdag 10 mei in Theater De Vest te zien.


'Casablanca' is een fonkelnieuwe muziektheatervoorstelling met een prachtig decor, van de makers van de theatersuccessen 'Oeroeg' en 'Gejaagd door de wind'. In een schemerige wereld vol politiek ontvouwt zich een venijnig liefdesverhaal. Het leven van oud-geliefden Rick en Ilsa staat op de kop als ze elkaar weer tegenkomen in Casablanca. De stad waar Rick, (Stefan Rokebrand), een café bezit en waar Ilsa (Jamie Grant), met haar man heen is gevlucht uit angst voor de Tweede Wereldoorlog. De acteurs bereiden zich voor op het spelen van dit verhaal en ontdekken hoe actueel deze Hollywood-klassieker is.

'Casablanca' begint vrijdag 10 mei om 20.15 uur. Toegangskaarten kosten € 27,50 en kunnen worden gereserveerd via www.taqatheaterdevest.nl of via de kassa, tel 072- 5489999.